خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تونسی‌ها پویش تحریم کالاهای آمریکایی به راه انداختند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 29 بهمن 1398 - 10:03
مردم تونس برای حمایت از مردم سوریه و فلسطین یک پویش در راستای تحریم کالاهای آمریکایی به راه انداختند.
پويش،تحريم،كالاهاي،فلسطين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، مردم تونس برای حمایت از مردم سوریه و فلسطین یک پویش در راستای تحریم کالاهای آمریکایی به راه انداختند.
بر اساس این گزارش، پویش مذکور در واکنش به اقدامات آمریکا علیه مردم سوریه در زمینه تحریم های اقتصادی و مردم فلسطین در زمینه معامله قرن به راه افتاده است.
تونسی ها اعلام کردند که چنین پویشی در امت عربی و اسلامی به منظور تحریم کالاهای آمریکایی بسیار مهم است زیرا کالاهای آمریکایی بخش جدایی ناپذیر از تروریسم اقتصادی آمریکا است، همان کشوری که به ملت‌های عربی گرسنگی داد و از رژیم صهیونیستی و همچنین از فتنه داعش و فتنه سیاسی موجود در منطقه حمایت کرد.
تونسی ها معقتدند که این پویش یک مقاومت اقتصادی در برابر آمریکا به شمار می رود.