خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خط قرمز دستگاه قضایی امنیت و آسایش عمومی است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 28 بهمن 1398 - 22:01
یاسوج- معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: خط قرمز دستگاه قضائی امنیت و آسایش عمومی است.
قضائي،حسني،مبادرت،راستاي،پيشگيري،محترم

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی حسنی افزود: کسانی که در انتخابات اقدام به تیراندازی هوایی می‌کنند دستگیر شده و علاوه بر اینکه حداقل تا پایان انتخابات در بازداشت هستند، سلاح آنها نیز طبق قانون ضبط می‌شود.
وی بیان داشت: مردم در برقراری نظم و امنیت، خادمان خود را در دستگاه‌های قضائی، امنیتی و انتظامی یاری کنند.
حسنی تصریح کرد: همچنین با تلاش معاونت پیشگیری دادگستری و دادستان محترم شهرستان کهگیلویه، عوامل وابسته به یکی از داوطلبان مجلس که مبادرت به تهیه حواله و دادن بنزین رایگان به برخی افراد در راستای خرید و فروش رأی کرده بودند تعقیب، شناسایی و برای آنها تشکیل پرونده انجام شد.
وی افزود: در راستای مصوبات شورای تأمین و کمیته پیشگیری و برخورد با جرایم انتخاباتی استان، کلیه دادستان‌های محترم در حوزه‌های قضائی فعال و به محض مشاهده هرگونه جرم یا وصول خبر یا گزارش مبادرت به برخورد قضائی می‌کنند.