سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی: دولت‌ و جریان‌های سیاسی در مبارزه با فساد، عملکرد مثبتی نداشته‌اند

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 28 بهمن 1398 - 17:06
دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: دولت‌ها و جریان‌های سیاسی در مبارزه با فساد، عملکرد مثبتی نداشته‌اند.
مبارزه،فساد،شفافيت،مفاسد،مالياتي،اقتصادي،رويكرد،مصداقي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، داوود گودرزی ظهرامروز در اولین همایش شفافیت و مبارزه با مفاسد اقتصادی در استان اردبیل اظهار داشت: دولت‌ها و جریان‌های سیاسی در مبارزه با فساد، عملکرد مثبتی نداشته‌اند و تنها اخیراً در قوه‌ قضاییه کارهای خوبی در جهت مبارزه با مفاسد اقتصادی شروع شده است.
وی افزود: دلیل موفق نبودن دولت‌ها و جریان‌های سیاسی در مبارزه با فساد، کلی‌گویی و دادن شعار مبارزه با فساد بوده که در رابطه با چگونگی مبارزه با فساد کمتر توجهی صورت گرفته است؛ به‌گونه‌ای که عمده برخوردهای انجام شده با فساد، موردی و مصداقی بوده و صبر شده تا فسادی انجام شود و پس از انجام فساد با مفسد مبارزه شود که این نوع مبارزه کردن مصداقی هیچ‌گاه فساد را به صورت ریشه‌ای از میان نخواهد برد.
دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی بیان کرد: روش درست مبارزه با فساد، ارتقاء از رویکرد پسینی مبارزه با فساد به رویکرد پیشینی مقابله با فساد بوده و ارگان‌های مسؤول مانند مجلس، دولت و… باید این رویکرد پیشگیری از فساد را دنبال کنند.
گودرزی تصریح کرد: یکی از خاصیت‌های فساد این است که امکان شیوع و گستردگی داشته که این گسترده شدن در صورت عدم مبارزه با آن میسر می‌شود، بنابراین باید همه افرادی که کشور و انقلاب را دوست دارند به فکر مبارزه با فساد باشند.
وی با اشاره به مسأله شفافیت اظهار کرد: یکی از راه‌های مبارزه با مفاسد، شفافیت است که جریان پول، کالا و خدمات باید شفاف باشند، لازم نیست حساب‌های شخصی مردم را همه بدانند چرا که یک بخشی از شفافیت، شفافیت مردم برای حاکمیت است و بخش دیگر، شفافیت حاکمیت برای مردم است.
دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به مقوله مالیات افزود: راهکار اول برای اصلاح نظام جامع مالیاتی، پرداخت معوقات مالیاتی است؛ جلوگیری از فرار مالیاتی و بحث معافیت مالیاتی از راهکارهای دیگر برای جلوگیری از فرار مایاتی است، چرا باید یک عده از مالیات معاف باشند و یک عده‌ای هم معاف نباشند که این مسأله باید مدیریت شود.
انتهای‌پیام/131/ ت