خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت ۵۴۷ نفر ناشی از تصادفات رانندگی طی ده ماه سالجاری در مازندران

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 28 بهمن 1398 - 13:11
مدیر کل پزشکی قانونی مازندران از فوت ۵۴۷ نفر ناشی از تصادفات رانندگی طی ده ماه سالجاری در این استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۴۰۹ مرد و مابقی زن بودند که بر اثر تصادفات رانندگی جان باختند و این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳ درصد افزایش داشته است.
رانندگي،نفر،پزشكي،قانوني،تصادفات،آمار،مازندران

ایسنا/مازندران مدیر کل پزشکی قانونی مازندران از فوت ۵۴۷ نفر ناشی از تصادفات رانندگی طی ده ماه سالجاری در این استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۴۰۹ مرد و مابقی زن بودند که بر اثر تصادفات رانندگی جان باختند و این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳ درصد افزایش داشته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی مازندران ، دکتر علی عباسی با بیان اینکه ۸۳ درصد از فوت شدگان بومی هستند، اظهار کرد: جاده‌های برون شهری و راه روستایی با ۳۷۸ مورد و محور درون شهری با ۱۴۷ نفر و راه روستایی با ۲۲ فوتی ناشی از تصادف در آن به ثبت رسید.
وی تصریح کرد: براساس این گزارش بیشترین آمار تلفات حوادث رانندگی مربوط به شهرستان‌های ساری، میاندرود با ۹۱، بابل با ۷۷ و آمل با ۶۸ بیشترین و شهرستان گلوگاه با ۶ مورد کمترین فوتی ناشی از تصادفات رانندگی گزارش شده است.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به اینکه مصدومین تصادفات رانندگی ۷ درصد کاهش داشته است، گفت: صرفا آمار مصدومینی که به مراکز پزشکی قانونی ارجاع می‌شود در این سازمان ثبت شده است و در ده ماه امسال، ۱۴ هزار و ۲۴ نفر مصدوم حوادث رانندگی به پزشکی قانونی مراجعه کردند.
عباسی در خصوص بیشترین و کمترین مصدومان شهرهای مازندران خاطرنشان کرد: براساس آمار ارجاعی از مراکز استان، ساری و میاندرود با ۲ هزار ۵۱۵ نفر، بابل با هزار و ۸۳۹ نفر و آمل با هزار و ۳۸۷ نفر بیشترین و شهرستان فریدونکنار با ۲۳۲ نفر کمترین آمار مصدومان تصادفات رانندگی در آن به ثبت رسید.
وی یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی استان می‌توانند در امر فرهنگ سازی با استفاده از آمارهای پزشکی قانونی با برنامه‌ریزی پیشگیرانه و ارتقای آگاهی عمومی مردم در راستای کاهش آمار کشته‌ها و مصدومین در حوادث رانندگی موثر باشند.
انتهای پیام