سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال تاخیر در برگزاری نشست سالانه کنگره ملی خلق چین

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 28 بهمن 1398 - 12:38
کمیته عالی مجلس خلق چین قرار است ۲۴ فوریه برای بررسی به تاخیر انداختن جلسه سالانه ماه مارس تشکیل جلسه دهد.
چين،جلسه،بررسي،مارس،تاخير،خلق،كميته

کمیته عالی مجلس خلق چین قرار است ۲۴ فوریه برای بررسی به تاخیر انداختن جلسه سالانه ماه مارس تشکیل جلسه دهد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، کمیته تفحص کنگره خلق ملی چین قرار است پیشنهادی را برای به تاخیر افتادن جلسه ماه مارس ارائه کند.
این پیشنهاد با توجه به اهمیت تمرکز بر متوقف کردن اپیدمی ویروس کرونا مطرح می‌شود.
خبرگزاری شینهوا نیز گزارش کرد، پنج فرد آگاه اوایل ماه جاری میلادی گفته بودند که چین در حال بررسی به تاخیر انداختن این جلسه سالانه است که در پنجم مارس آغاز می‌شود.
این خبر در حالی منتشر شده که پکن با شیوع ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کند که تاکنون ۱۷۷۰ کشته برجای گذاشته و قریب به ۷۱ هزار تن نیز به آن مبتلا شده‌اند.
کمیته تفحص کنگره خلق ملی چین همچنین قرار است به بررسی لایحه پیشنهادی ممنوعیت تجارت حیوانات غیر اهلی و بررسی انتصاب‌ها و برکناری‌ها در دولت بپردازد.
پارلمان چین، متشکل از حدود ۳۰۰۰ نماینده، معمولا برای تصویب قانون و رونمایی از اهداف کلیدی اقتصادی برای سال، حداقل ۱۰ روز در پکن تشکیل می‌شود.
انتهای پیام