خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح «توانا» برا ارتقای توانمندی‌های کارآفرینانه دانشجویان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 اسفند 1397 - 11:06
کرمانشاه_ سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه از اجرای طرح توانان به منظور ارتقای توانمندی‌های کارآفرینانه دانشجویان استان خبر داد.
دانشجويان،كسب،آموزشي،طرح،كرمانشاه،فناوري،دوره،پارك،علم،نوآورانه

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه خان احمدی اظهار داشت: طرح توانا مجموعه‌ای از دوره‌های آموزشی کاربردی است که جهت ارتقای توانمندی‌های کارآفرینانه دانشجویان و آشنایی با فضای کسب‌وکار و ملزومات آن طراحی شده است.
وی افزود: این بسته آموزشی شامل ۶ عنوان دوره آموزشی در قالب ۵۰ ساعت آموزش برای هر نفر است و در آن مباحثی همچون ایجاد انگیزه برای کارآفرینی مدل کسب‌وکار، نوشتن طرح کسب و کار، روشهای بازاریابی، اصول و فنون مذاکره، پایش محیط کسب‌وکار و چالش‌های آن در ایران و روش‌های تأمین‌مالی به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه بیان داشت: بسته آموزشی توانا با توجه به محتوا بسیار خوب و اساتید مجربی که برای آن انتخاب شده اند می تواند نقش مهمی درارتقاتوانمندیهای دانشجویان استان در راه اندازی و مدیریت کسب و کارهای نوآورانه ایفا کند.
وی گفت: این طرح که از برنامه های ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توانمند سازی دانشجویان است توسط پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف از اول اسفند ماه به مدت دو هفته در پارک علم و فناوری کرمانشاه برگزارمی شود.
خان احمدی در ادامه با اشاره به اینکه این دوره ویژه دانشجویان سال آخر کارشناسی ، دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) و فارغ التحصیلان دانشگاههای کرمانشاه است، تصریح کرد: امیدواریم با محتوا آموزشی در این دوره که شامل ایجاد انگیزه برای کارآفرینی و پرورش ایده، تهیه مدل کسب و کار، نوشتن طرح کسب وکار و امکان سنجی مالی اقتصادی طرح ها، بازار یابی و فروش، ارتقا توانمندیهای شخصی و کار تیمی و ارتباطات و اصول مذاکره است دانشجویان دانش چگونگی راه اندازی و مدیریت کسب و کارهای نوآورانه را فرا بگیرند.
گفتنی است سهمیه استان کرمانشاه در این دوره ۷۰ نفر است .