خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لاتزیو ۲

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 28 بهمن 1398 - 01:36
در مهمترین دیدار هفته بیست و چهارم سری آ ایتالیا، ۲ تیم مدعی لاتزیو و اینتر در ورزشگاه المپیکوی شهر رم به مصاف هم رفتند.
دقيقه،نتيجه،امتيازي،شاگردان،يوونتوس

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در مهمترین دیدار هفته بیست و چهارم سری آ ایتالیا، ۲ تیم مدعی لاتزیو و اینتر در ورزشگاه المپیکوی شهر رم به مصاف هم رفتند و در نهایت عقاب‌ها موفق شدند با نتیجه ۲ بر یک مهمان خود را شکست دهند.
در این مسابقه ابتدا نراتزوری با گل دقیقه ۴۴ اشلی یانگ از میزبان پیش افتاد، اما شاگردان اینزاگی در نیمه دوم با گل‌های ایموبیله در دقیقه ۵۰ (از روی نقطه پنالتی) و میلینکوویچ ساویچ در دقیقه ۶۹ نتیجه را برگرداندند و فاتح این دیدار بسیار حساس شدند.
با این نتیجه بیانکوچلستی ۵۶ امتیازی شد و جای شاگردان کونته را که ۵۴ امتیازی باقی ماندند در رتبه دوم گرفت.
یوونتوس با ۵۷ امتیاز صدرنشین سری آ است.
بیشتر بخوانید: پیروزی یوونتوس در شب بازگشت کاپیتان و غیبت رونالدو
انتهای پیام/