ارتباط چاقی با مصرف پنیر
انتخاب
|
چندرسانهای
|
چهارشنبه، 19 دی 1397 - 23:02
انواع پنیرهای خوراکی طرفداران زیادی دارند. این خوراکی مزایا و فواید زیادی برای بدن دربردارد. برخی معتقدند مصرف پنیر باعث چاقی و اضافه وزن ما می شود. دراین بخش با کالری و ارزش تغذیه ای انواع پنیر آشنا خواهید شد.

خلاصه خبر
انواع پنیرهای خوراکی طرفداران زیادی دارند.
این خوراکی مزایا و فواید زیادی برای بدن دربردارد.
دراین بخش با کالری و ارزش تغذیه ای انواع پنیر آشنا خواهید شد.
در ادامه به خواص پنیر اشاره می کنیم.
پنیر منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است، اما ممکن است حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده و سدیم باشد.
تحقیقات نشان می دهند مصرف آن از سال 1970 تا 2009 سه برابر شده است.
انواع پنیر
به علاوه پنیر می تواند یک میان وعده یا پیش غذا باشد و به سس، سوپ، شیرینی ها و بسیاری از غذاها اضافه می شود.
– پنیر کم چرب یا پنیری که چربی آن گرفته شده.
خواص پنیر
*پنیر و سلامت استخوان ها
برخی نظریه ها حاکی از این است که مصرف محصولات لبنی منجر به بالا رفتن سطح اسید بدن می شود و این مسئله می تواند به استخوان ها آسیب برساند.
*پنیر و سلامت دندان ها
*پنیر و فشار خون
*پنیر و عروق خونی سالم
با این حال بررسی هایی که در سال 2014 انجام شد نشان دادند که محصولات لبنی می توانند منبع خوبی از آنتی اکسیدانی به نام گلوتاتیون glutathione باشند.
در سال 2016 دانشمندان دریافتند که خواص آنتی اکسیدانی پنیر می تواند از بدن در مقابل تاثیرات منفی سدیم در کوتاه مدت محافظت کند.
در این بررسی عروق خونی شرکت کننده هایی که از پنیر لبنی مصرف می کردند، عملکرد بهتری نسبت به عروق خونی کسانی داشتند که از پنیر سویا استفاده می کردند.
*پنیر و اسیدهای چرب امگا 3
اسیدهای چرب امگا 3 در برخی از انواع پنیر موجود هستند، به ویژه پنیرهایی که با شیر گاوهایی تولید می شود که علف طبیعی و تازه می خورند.
تصور می شود اسیدهای چرب امگا 3 برای سیستم قلب و عروق و مغز موثر است.
میزان پروتئین توصیه شده برای هر فرد به سن، اندازه بدن و میزان فعالیت وی بستگی دارد.
هورمون ها: نگرانی هایی در مورد وجود استروژن و دیگر هورمون های استروئیدی در محصولات لبنی وجود دارد.این هورمون ها می توانند سیستم غدد درون ریز را مختل کنند و خطر بروز برخی سرطان ها را افزایش دهند.
این خوراکی مزایا و فواید زیادی برای بدن دربردارد.
دراین بخش با کالری و ارزش تغذیه ای انواع پنیر آشنا خواهید شد.
در ادامه به خواص پنیر اشاره می کنیم.
پنیر منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است، اما ممکن است حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده و سدیم باشد.
تحقیقات نشان می دهند مصرف آن از سال 1970 تا 2009 سه برابر شده است.
انواع پنیر
به علاوه پنیر می تواند یک میان وعده یا پیش غذا باشد و به سس، سوپ، شیرینی ها و بسیاری از غذاها اضافه می شود.
– پنیر کم چرب یا پنیری که چربی آن گرفته شده.
خواص پنیر
*پنیر و سلامت استخوان ها
برخی نظریه ها حاکی از این است که مصرف محصولات لبنی منجر به بالا رفتن سطح اسید بدن می شود و این مسئله می تواند به استخوان ها آسیب برساند.
*پنیر و سلامت دندان ها
*پنیر و فشار خون
*پنیر و عروق خونی سالم
با این حال بررسی هایی که در سال 2014 انجام شد نشان دادند که محصولات لبنی می توانند منبع خوبی از آنتی اکسیدانی به نام گلوتاتیون glutathione باشند.
در سال 2016 دانشمندان دریافتند که خواص آنتی اکسیدانی پنیر می تواند از بدن در مقابل تاثیرات منفی سدیم در کوتاه مدت محافظت کند.
در این بررسی عروق خونی شرکت کننده هایی که از پنیر لبنی مصرف می کردند، عملکرد بهتری نسبت به عروق خونی کسانی داشتند که از پنیر سویا استفاده می کردند.
*پنیر و اسیدهای چرب امگا 3
اسیدهای چرب امگا 3 در برخی از انواع پنیر موجود هستند، به ویژه پنیرهایی که با شیر گاوهایی تولید می شود که علف طبیعی و تازه می خورند.
تصور می شود اسیدهای چرب امگا 3 برای سیستم قلب و عروق و مغز موثر است.
میزان پروتئین توصیه شده برای هر فرد به سن، اندازه بدن و میزان فعالیت وی بستگی دارد.
هورمون ها: نگرانی هایی در مورد وجود استروژن و دیگر هورمون های استروئیدی در محصولات لبنی وجود دارد.این هورمون ها می توانند سیستم غدد درون ریز را مختل کنند و خطر بروز برخی سرطان ها را افزایش دهند.