سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش آگاهی‌های تغذیه‌ای از عوامل موثر در بروز ناامنی غذایی و سوءتغذیه

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 27 بهمن 1398 - 13:57
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کارکنان سازمان‌ها و ادارات برای عملکرد بهتر، نیازمند داشتن یک الگوی تغذیه‌ای صحیح و مناسب بوده و نداشتن آن از عوامل موثر در بروز ناامنی غذایی و سوءتغذیه افراد جامعه است.
تغذيه،غذايي،سوءتغذيه،بهبود،برازجاني،دشتستان،مهاجري،ناامني،كا ...

ایسنا/بوشهر کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کارکنان سازمان‌ها و ادارات برای عملکرد بهتر، نیازمند داشتن یک الگوی تغذیه‌ای صحیح و مناسب بوده و نداشتن آن از عوامل موثر در بروز ناامنی غذایی و سوءتغذیه افراد جامعه است.
علی‌رضا مهاجری برازجانی در جلسه آموزشی ویژه کارکنان و مددجویان اداره زندان شهرستان دشتستان افزود: تنظیم یک برنامه‌ غذایی متنوع و سالم علاوه بر ارتقا رضایت‌مندی آنان، در بهبود هوشیاری و خلق‌وخو در محیط کار و منزل، تأثیر بسیاری خواهد داشت.
وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی در جهت بهبود وضعیت تغذیه کارکنان در مراکز کار جمعی (با اولویت مراکز نظامی، انتظامی، واحدهای کاری بزرگ، زندان‌ها و ادارات دولتی) منجر به بهبود تغذیه شاغلین شده و پیامدهای کوتاه‌مدت آن افزایش بهره‌وری، کاهش غیبت‌های ناشی از کار و کاهش نرخ بروز بیماری‌های غیر واگیر خواهد شد.
مهاجری برازجانی تصریح کرد: در حال حاضر کمبود آگاهی از ویژگی‌های یک غذای سالم، منجر به جایگزینی سیر شدن فیزیولوژیکی به‌جای سیر شدن سلولی و درنتیجه افزایش وزن و چاقی می‌شود.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با اشاره به مشکلات متعدد تغذیه‌ای که در حال حاضر در کشور وجود دارد گفت: چنانچه روند فعلی از ناامنی غذایی و سوءتغذیه ادامه یابد و مداخله موثر برای تغییر و اصلاح آن‌ها صورت نگیرد، پیامدهای زیان‌بار و نامطلوب اقتصادی و بهداشتی ناشی از آن‌ها در سال‌های آینده ملموس‌تر خواهد شد.
این کارشناس اظهار کرد: سوءتغذیه و ناامنی غذایی می‌تواند بر گروه بزرگی از بیماری‌هایی با اولویت بالا نظیر بیماری‌های قلبی – عروقی و انواع سرطان‌ها اثرگذار باشد.
وی همچنین گفت: ارتقا فرهنگ و سواد تغذیه‌ای به‌عنوان ابزار عمده برای بهبود مدیریت منابع در گروه‌های هدف، و اصلاح آن همراه با ارائه الگوی مصرف غذای سالم حائز اهمیت است.
زندانیان مبتلا به بیماری‌های غیر واگیر مانند دیابت، فشار خون، بیماران قلبی، گوارشی، تنفسی و سرطانی، همچنین زندانیان مبتلا به بیماری‌های واگیردار به رژیم غذایی ویژه‌ای نیاز دارند.
علی‌رضا مهاجری برازجانی تصریح کرد: نوجوانان، جوانان و سالمندان در زندان‌ها نیز باید از رژیم غذایی مناسب برخوردار شوند زیرا تغذیه نامناسب، سوءتغذیه و کمبود ریزمغذی‌ها و همچنین بیماری‌های مرتبط با تغذیه می‌تواند هزینه‌های سنگینی را به سازمان وارد کند.
انتهای پیام