خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبلیغات کاندیداهای انتخابات مجلس در استان بوشهر مطلوب است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 27 بهمن 1398 - 12:20
رئیس ستاد پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی استان بوشهر با بیان اینکه تبلیغات کاندیداهای انتخابات مجلس در استان بوشهر مطلوب است گفت: برخی تخلفات که وجود دارد نصب بنرهای تبلیغاتی خارج از ستادهای نامزدها و در معابر و بلوارها است.
انتخاباتي،بوشهر،استان،تخلفات،انتخابات،اسفندماه،تبليغاتي،پيشگيري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، الماس گشتاسبی صبح امروز در نشست بررسی تخلفات انتخاباتی در استان بوشهر، شور و فضای انتخاباتی در استان بوشهر را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: حضور با شکوه مردم در فضاهای انتخاباتی در نقاط شهری و روستای حاکی از انتخاباتی باشکوه در دوم اسفندماه نوید می‌دهد.
وی انتخابات دوم اسفندماه را بزرگ‌ترین خلق حماسه‌ توسط مردم دانست عنوان کرد: مردم همیشه در صحنه استان بوشهر بدون شک حضور فعال خود را در انتخابات دوم اسفندماه به منصه ظهور می‌رسانند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با بیان اینکه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی فعال است افزود: در راستای جلوگیری از تخلفات انتخاباتی، تمام فعالیت‌های تبلیغاتی نامزدها و هواداران در عرصه فضای مجازی و حقیقی رصد می‌شود.
گشتاسبی از تشکیل شعب ویژه جرائم انتخاباتی در حوزه‌های قضایی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این راستا نامزدهای انتخاباتی و اعضاء ستاد‌های تبلیغاتی آنان باید رعایت اخلاق انتخاباتی و جلوگیری از تخلفات سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون مسیر انتخابات در استان سالم و امن است گفت: تبلیغات کاندیداهای انتخابات مجلس در استان بوشهر مطلوب است و برخی تخلفات که وجود دارد نصب بنرهای تبلیغاتی خارج از ستادهای نامزدها و در معابر و بلوارها است.
رئیس ستاد پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی استان بوشهر بر قانون‌مداری، عدالت در شرایط تبلیغات و استفاده نکردن از امکانات دولتی عمومی و سایر تخلفات انتخاباتی تاکید کرد و افزود: انتخابات پیش‌رو در کنار امنیت، سلامت و رقابت به منظور مشارکت حداکثری مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
انتهای پیام/190/ح