خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۲۳۰ هزار ترقه و جریمه قاچاقچی در اردبیل

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | یکشنبه، 27 بهمن 1398 - 11:45
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از کشف و و ضبط ۲۳۰ هزار و ۴۰۰ نخ انواع ترقه و جریمه ۱.۵ میلیارد ریالی قاچاقچی آن خبر داد.
تعزيرات،حكومتي،ضبط،ترقه

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از کشف و و ضبط ۲۳۰ هزار و ۴۰۰ نخ انواع ترقه و جریمه ۱.۵ میلیارد ریالی قاچاقچی آن خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، علی رحیمی آذر مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل اظهار کرد: بر اساس گزارش مامورین نیروی انتظامی در مورد کشف و ضبط مقدار ۲۳۰ هزار و ۴۰۰ نخ انواع ترقه از نوع کبریتی پرونده‌ای در این خصوص تشکیل شد.
وی افزود: با ارجاع پرونده به تعزیرات حکومتی موضوع در شعبه دوم مورد رسیدگی قرار گرفت و شعبه، متخلفین پرونده را به ضبط کالا به نفع دولت و پرداخت یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
انتهای پیام