خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضرت فاطمه زهرا(س) استمرار بخش نبوت و ولایت است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 27 بهمن 1398 - 08:58
گناوه- امام جمعه گناوه گفت: استمرار نبوت و ولایت به وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) است و وجود مبارک آن حضرت باعث استمرار دین اسلام شد.
حضرت،زهرا،زنان،گناوه،جامعه،مشكلات،بانوان،امام،زن،فاطمه،پيامب ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی صبح یکشنبه در دیدار جمعی از بانوان فعال و فرهیخته شهرستان گناوه به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن اظهار داشت: در دورانی که داشتن فرزند دختر برای جامعه ننگ بود خداوند حضرت زهرا (س) را به پیامبر (ص) عطا فرمود و سوره کوثر در شأن ایشان نازل شد.
امام جمعه گناوه افزود: پیامبر گرامی اسلام (ص) با شیوه برخورد و رفتار و احترام خود به حضرت زهرا (س) ارزش دختر و عظمت و جایگاه زن در جامعه دینی اسلام را برای همه بیان فرمودند.
وی با بیان حدیث قدسی در شأن آفرینش پیامبر (ص)، امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) اضافه کرد: استمرار نبوت و ولایت به وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) است و وجود مبارک آن حضرت باعث استمرار دین اسلام شد.
وی گفت: سیره و روش زندگی حضرت زهرا (س) باید در جامعه تبیین شود و برای همه خانواده‌ها الگو و اسوه باشد.
رکنی حسینی یادآور شد: سعادت انسان در تاسی از الگوهای الهی مانند حضرت زهرا (س) و سقوط در عدم پیروی از این الگوها است.
امام جمعه گناوه خاطر نشان کرد: امروزه بسیاری از مشکلات در جامعه و خانواده‌ها ناشی از دور شدن از الگوهای الهی نظیر حضرت زهرا (س) است و لذا باید در زندگی به حضرت فاطمه زهرا (س) که اسوه و الگو و حجت است تاسی کرد.
مشاور فرماندار در امور زنان و خانواده فرمانداری گناوه در این دیدار با تبریک میلاد با سعادت بانوی دو عالم و ولادت حضرت امام (ره) اظهار داشت: طرح مباحث اساسی و محوری پیرامون جایگاه و نقش زن فرصت مغتنمی است که وضعیت موجود و فاصله‌ای که با وضعیت مطلوب در جامعه وجود دارد را ارزیابی کنیم.
زهرا عابدینی گفت: شناسایی مسائل و مشکلات بانوان و ارائه پیشنهادات و راهکارها در این مورد را در دستور کار خود قرار داده‌ایم و امیدواریم که به نتیجه عملی و ملموس در این زمینه دست یابیم
وی گفت: همزمانی سالروز میلاد حضرت زهرا (س) و ایام پیروزی انقلاب اسلامی فرصتی است که به بیانات و دیدگاه‌های امام راحل که بر این باور تاکید داشتند که راه سومی پیش روی زن ایرانی که به دور از افراط و تفریط و ابتذال وتحجر باشد گشوده شود را بیشتر در جامعه تبیین کنیم.
عابدینی یادآور شد: امروز به برکت این دیدگاه در نظام مقدس اسلامی زنان جامعه در عرصه‌های مختلف با حفظ وقار، کرامت، شخصیت و حفظ حجاب و عفاف همپای مردان فعالیت می‌کنند و لذا باید دارای فرصت، مصونیت و حقوق اجتماعی برابر باشند.
مشاور فرماندار در امور زنان و خانواده فرمانداری گناوه در این دیدار با اشاره به برخی از مشکلات عمده حوزه زنان در شهرستان گناوه گفت: مشکلات زنان سرپرست خانوار، اعطای تسهیلات اشتغالزایی به آنان، آسیب‌های اجتماعی زنان،
مشکلات خانواده‌ها بخصوص بانوان در مناطق حاشیه‌ای شهر و لزوم برگزاری آموزش‌های لازم برای بانوان عمده مشکلات زنان است.
وی بر حضور مؤثر زنان در انتخابات، جهش علمی بانوان و افزایش زنان مدیر در شهرستان گناوه تاکید کرد.