خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف جسد سلاخی شده جوان آملی در کلبه وحشت + عکس

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 01 اسفند 1397 - 10:11
پسری که در جریان یک درگیری با ضربه‌های کارد جوانی را به قتل رسانده بود چند ساعت بعد در یک کلبه روستایی دستگیر شد.
جوان،آمل،نيما،چاقو،شهرستان،متهم،قتل،حادثه،پليس،مأموران

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شامگاه ۲۸ بهمن مأموران پلیس آمل از وقوع یک درگیری خونین در پارک مادر آمل باخبر شدند.
دقایقی بعد برای بررسی حادثه راهی محل شدند و مشخص شد نیما ۲۱ ساله بر اثر اصابت ضربه‌های کارد به شدت زخمی شده، اما متهم از محل گریخته است.
بیشتر بخوانید؛ اشتباه پزشکان جان دختر ۶ ساله را گرفت
مأموران با سرعت طی هماهنگی‌های انجام گرفته با اورژانس شهرستان، جوان مجروح را به بیمارستان انتقال دادند، اما با وجود تلاش‌های تیم پزشکی برای نجات نیما وی بر اثر شدت جراحات و خونریزی جان باخت.
با مرگ این پسر جوان، تحقیقات درباره چکونگی وقوع حادثه آغاز شد.
پلیس در بررسی‌های تخصصی خود اطلاعاتی به‌دست آورد که نشان می‌داد قربانی حادثه به‌دنبال بروز اختلاف با جوان دیگری با او درگیر شده است.
سرهنگ نعمت‌الله آزادی فرمانده انتظامی شهرستان آمل در این باره گفت: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، مخفیگاه متهم به قتل در یکی از شهر‌های همجوار شناسایی شد.
کارآگاهان پلیس آگاهی با هماهنگی قضایی، متهم را در یکی از خانه‌های روستایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.
وی در بازجویی‌ها ضمن اعتراف به قتل گفت: از مدتی قبل بر سر موضوعی با نیما اختلاف پیدا کردم و آن شب در پارک کار به درگیری لفظی کشید و به حدی عصبانی شدم که با چاقو او را زدم.
فرمانده انتظامی شهرستان آمل با بیان اینکه در زمان بروز خشم، تصمیم‌گیری برای افراد سخت و دشوار است، گفت: در این زمان است که فرد از هر ابزاری برای تخلیه روانی خود استفاده می‌کند و به همراه داشتن چاقو منجر به حوادثی ناگوار می‌شود.
منبع: ایران
انتهای پیام/
جوان آملی با ضربه چاقو به قتل رسید