خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتشار پست جدید صفحه اینستاگرامی امام خمینی (ره)

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | یکشنبه، 27 بهمن 1398 - 02:22
صفحه اینستاگرام منتسب به امام خمینی (ره) پستی را با حدیثی از امام حسین (ع) منتشر کرد.
شئ،ظهوري،مصباح،منتسب،حقيقتي،مجازي،الي،پنهان

به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، امام خمینی (ره) در روز بیستم جمادى الثانى ۱۳۲۰ هجرى قمرى مطابق با ۳۰ شهریـور ۱۲۸۱ هجرى شمسى (۲۴ سپتامپر ۱۹۰۲ میلادى) در شهرستان خمین از توابع استان مرکزى ایران در خانواده اى اهل علـم و هجرت و جهاد پـاى بـر خـاکدان طبیعت نهاد و در ۱۴ خرداد سال ۱۳۶۸ هجری شمسی به ملکوت اعلی پیوست.
در صفحات مجازی حساب‌هایی منتسب به ایشان تشکیل شده است تا یاد و راه این حضرت را زنده نگه دارند.
اخیرا حساب کاربری منتسب به ایشان قسمتی از مصباح الهدایه الی الخلافة و الولایة را به همراه عکس امام خمینی (ره) منتشر کرده که متن آن از این قبیل است:
مصباح هجده | کی پنهان بوده‌ای؟
اساساً سخن این است که برای هیچ شئ از اشیاء ظهوری نیست و برای هیچ حقیقتی از حقایق بطونی نیست، بلکه اصلاً هیچ حقیقتی برای هیچ شئ نیست، چنانکه در دعای روز عرفه مولا و سرورمان اباعبدالله الحسین (روحی له الفداء) آمده است: «آیا برای غیر تو ظهوری است که برای تو نباشد، تا اینکه او ظاهرکننده تو باشد؟
کی پنهان بوده‌ای تا برای دلالت بر تو به دلیل و راهنمایی نیاز باشد؟»
مصباح_الهدایه الی الخلافة و الولایة، ص۹۳
در ادامه تصویر این پست منتشر شده را مشاهده ‌می‌کنیم:
بیشتر بخوانید: پست توییتری سردار قاآنی به مناسبت اربعین حاج قاسم سلیمانی
انتهای پیام/