خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برومند: تیم‌های ایرانی برای لیگ قهرمانان تقویت نمی‌شوند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 26 بهمن 1398 - 22:39
پیشکسوت استقلال گفت: تیم‌های ما با همان پتانسیل و بازیکنانی که در لیگ برتر از آن‌ها استفاده می‌کنند، در لیگ قهرمانان هم حاضر می‌شوند و مسلما به مشکل می‌خورند.
ليگ،قهرمانان،استقلال،آسيا،بازي،الاهلي،برتر

پرویز برومند پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شرایط تیم‌های ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا گفت: تیم‌های ایرانی برای لیگ قهرمانان آسیا هیچ هزینه‌ای نمی‌کنند، در صورتی که تیم‌هایی مانند الدحیل، الهلال، الریان و العین با صرف هزینه‌های گزاف، بازیکنان خارجی گران قیمتی جذب می‌کنند تا از آن‌ها فقط در لیگ قهرمانان استفاده کنند.
تیم‌های ما با همان پتانسیل و بازیکنانی که در لیگ برتر دارند، در لیگ قهرمانان هم حاضر می‌شوند و مسلما به مشکل می‌خورند.
بیشتر بخوانید: استقلالی‌ها بدون سرپرست به کویت رسیدند
برومند با تاکید بر این که تیم‌های ایرانی برای لیگ قهرمانان آسیا باید تقویت شوند افزود: در حال حاضر استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر نتایج خوبی می‌گیرند که امیدوارم این روند ادامه داشته باشد و در لیگ قهرمانان نیز همین شرایط به وجود بیاید.
برای فصل جاری اسامی بازیکنان تیم‌ها رد شده و دیگر نمی‌توان کاری کرد، اما اگر می‌خواهیم در سال‌های آینده، به جمع تیم‌های برتر آسیا برسیم و افتخاراتی که داریم را حفظ کنیم و آن‌ها را افزایش دهیم، حتما باید تدارک ویژه‌ای برای لیگ قهرمانان آسیا ببینیم و بازیکنان خارجی خوبی جذب کنیم.
بیشتر بخوانید: تیکه سنگین رحمتی به دروازه‌بان استقلال
پیشکسوت استقلال درباره بازی استقلال با الاهلی عربستان اظهار داشت: اگر مشکلات جوی و شرایط بد چمن ورزشگاه نبود، استقلال حداقل ۳، ۴ گل به الشرطه می‌زد.
چمن ورزشگاهی که استقلال در آن با الاهلی بازی می‌کند کیفیت خوبی دارد و امیدوارم قائدی هم به این بازی برسد تا مانند بازی با الریان، مقابل الاهلی هم یک پیروزی خوب و شیرین به دست بیاوریم و دل هواداران شاد شود.
انتهای پیام/