سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرایی شود
سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرایی شود تا وضعیت نابسامان نظام تعلیم و تربیت بهبود یابد.

ایسنا/اردبیل سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرایی شود تا وضعیت نابسامان نظام تعلیم و تربیت بهبود یابد.
علی نیکزاد ۲۶ بهمن در نشست مطالبهگران بازار و اصناف با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و حضور نخبگان، دانشگاهیان و صاحبنظران در این مجموعه اظهار کرد: حضور در جمع هیئت رئیسه مجلس کسر شان محسوب نمیشود بلکه این نشان تاثیرگذاری نمایندگان استان خواهد بود و تلاش خواهیم کرد تا در سطح بالاتری شان و عظمت این استان را به رخ دیگران بکشم.
نیکزاد به مشکلات توسعه استان اعم از کمبود زیرساختها و معضل آب به ویژه کمبود آب در روستاها اشاره کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد تا حقابه استان را از قزل اوزن و سایر حوزهها دریافت کنیم و به تقویت حوزه صناعت، زراعت، تجارت و سیاحت همت نمائیم.
وی تصریح کرد: با راهیابی به جایگاه تاثیرگذار مجلس میتوانیم با لابیگری و تاثیرگذاری در بخشهای مختلف بودجه بیشتری را به این استان سرازیر کنیم.
موافق منطقه آزاد تجاری در استانهای مرزی هستیم
نیکزاد در بخش دیگری از سخنان خود به اخذ مجوز برای راهاندازی منطقه ویژه اقتصادی در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: دلیل تعطیلی زیرساختها در منطقه ویژه اقتصادی معلوم نیست بطوریکه راهاندازی این منطقه به تسهیل سرمایهگذاری و رفع قوانین مزاحم کمک کرده و قطعا در مجلس آینده تلاش خواهیم کرد تا هم منطقه آزاد تجاری و هم راه آهن به عنوان دو زیرساخت اساسی به سرانجام برسد.
نگاه سیاسی به آموزش و پرورش کاری عبث و بیهوده است
استاندار سابق اردبیل افزود: تعلیم و تربیت از آن حیث که نسل آینده به دست معلمان تریبت شده و به رشد و بالندگی میرسند بسیار مهم به نظر میرسد و باید با اقدامی اساسی گرفتاریهای نظام تعلیم و تربیت را رفع کنیم.
نیکزاد ادامه داد: اگر آموزش و پرورش ما اصلاح شود، چرخه تریبت نیروهای انسانی تقویت خواهد شد و ما به یقین از منابع انسانی توانمند و متخصص در راستای سازندگی استفاده خواهیم کرد.
وی هرگونه اجحاف در حق معلم و کاهش حقوق و دستمزد شاغلین در این مجموعه را حرکتی غیرمنطقی توصیف کرد و گفت: معلمی که با عشق در ساحه تعلیم و تریبت حاضر شده باید حق و حقوق مادی و معنوی خود را با عزت تمام دریافت کند و هرگونه سیاسی کاری در این حوزه حرکتی عبث و بیهوده است.
استاندار سابق اردبیل ضرورت اجرایی شدن سند تحول بنیادین را یادآور شد و بیان کرد: در حوزه آموزش عالی نیز ما مجوز راهاندازی دانشگاه صنعتی را دریافت کرده بودیم اما با وجود جذب هیئت علمی این دانشگاه هنوز خبری از راهاندازی دانشگاه صنعتی در این استان نیست.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاههای ما باید تعامل خوبی را با حوزه صنعت داشته باشند تا با تکیه بر صنایع دانش بنیان بتوان کشور را در مسیر تحولی جدی قرار داد.
هیچ سهمی از طرح تحول سلامت نصیب اردبیل نشده است
کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مورد وضعیت بهداشت و درمان و احداث و تکمیل چندین بیمارستان در سالهای گذشته افزود: تعدادی از بیمارستانهای این استان فرسوده و تخریبی است و باید راهکاری جدی برای احداث بیمارستانهای جدید و جایگزین انجام شود.
نیکزاد گفت: دولت 110 هزار میلیارد تومان در بخش بهداشت و در قالب طرح تحول سلامت هزینه کرد اما سهم استان اردبیل بسیار اندک بوده و حتی قادر نشدیم مجوز احداث بیمارستان هزار تختخوابی را دریافت کنیم.
وی بیان کرد: در این استان ابتلا به سرطان بیداد میکند و تعجب اینکه بالاترین سرطان مری و معده در این استان است اما بیماران ما باید برای مداوا به تبریز مراجعه کنند.
استاندار سابق اردبیل در پایان تصریح کرد: در اجرای طرح تحول سلامت کار ناعادلانهای انجام شد به طوری که برخی از پزشکان درآمد میلیاردی کسب کرده اما پرستاران و بهیاران با حقوقهای معوقه چندین ماهه روبرو هستند.
انتهای پیام