کلیدواژه توسعه آموزش و پرورش تغییر رویکرد مدیران است
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل گفت: کلیدواژه توسعه آموزش و پرورش تغییر نگرش و رویکرد مدیران است تا این مجموعه از مظلومیت خارج شود.

ایسنا/اردبیل رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل گفت: کلیدواژه توسعه آموزش و پرورش تغییر نگرش و رویکرد مدیران است تا این مجموعه از مظلومیت خارج شود.
رضا کریمی امروز ۲۶ بهمن در مجمع مطالبهگران بازاریان و اصناف در اردبیل به پنج بحران مدیریتی در استان اشاره کرد و افزود: بحران آب، بهرهوری کشاورزی، اجماع نظر، بخش صنعت و بخش زیرساخت اصلیترین موانع در سر راه توسعه استان به شمار میرود و ضرورت دارد در مسیر توسعه این استان بحرانها را رفع کنیم.
کریمی یکی از اصلیترین بحرانها را در بخش کشاورزی و کمبود منابع آب اعلام کرد و گفت: به لحاظ شرایط بحرانی استان در این بخش تصمیم گرفتیم تا در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی حضور پیدا کنیم و در این چهار سال سعی شد تا موانع و مشکلات در این حوزه رفع شود.
وی با بیان اینکه در آینده اردبیل به 160 میلیون مترمکعب آب در حوزه شرب و صنعت نیاز دارد، تصریح کرد: با تلاشی که در سالهای اخیر انجام شده، توانستیم در بحث مدیریت منابع آب با استفاده از تکنولوژیهای نوین و ارتقای راندمان تولید جایگاه استان اردبیل را ارتقا دهیم که نمونه آن رتبه ششم استان در بهرهمندی از سامانه نوین آبیاری بوده است.
کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استفاده از این تکنولوژی و تجهیزات پیشرفته سبب شده تا در حوزه امنیت غذایی بتوانیم به جایگاه برتر و ممتاز دست پیدا کنیم.
کریمی یکی دیگر از بحرانهای فراروی استان را اجماع نظر در مباحث مختلف اعلام کرد و گفت: در سالهای گذشته در بحث راه آهن، راههای شریانی، آب شرب و کشاورزی با تنشها و ناهماهنگی نمایندگان روبرو بودیم اما در سالهای اخیر با اجماع نظر نمایندگان و مدیران موفق شدیم برای راه آهن اردبیل 630 میلیارد تومان اعتبار جذب کرده و این پروژه را برای بهار سال 1400 آماده افتتاح کنیم.
وی ادامه داد: مجوز انتقال 50 میلیون مترمکعب آب از قزل اوزن گرفته شده ولی به جای سد پیرتقی که احداث نشده قرار است از طریق سد شهریار و خط انتقال مستقیم عملیات اجرایی در این بخش به انجام برسد.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به ایجاد منطقه آزاد تجاری فلسفه این امر نیز اشاره کرد و افزود: استانهای کمتر توسعه یافته و مرزی میتوانند از این مزیت و مکانیزم در راستای توانمندی اقتصادی استفاده کنند.
کریمی اظهار کرد: با راهاندازی منطقه آزاد جلوی تخلیه شدن مرزها گرفته شده و به نوعی ماندگاری مرزنشینان را در تامین امنیت شاهد خواهیم بود و کشورمان میتواند با تکیه بر هوشیاری مرزنشینان در تولید امنیت موفق عمل کند.
وی خاطرنشان کرد: در مجلس دهم اجرای منطقه آزاد در 6 محدوده استان تصویب شده و به زودی با ابلاغ و نهایی شدن این امر مقدمات کار فراهم میآید.
کریمی تصریح کرد: آموزش و پرورش ما با مشکلات اساسی روبروست که با رویکرد مدیریتی
به دور از نگاه هزینهای باید به سمتی حرکت کنیم تا جامعه فرهنگیان مورد تکریم و احترام عمومی قرار گیرند.
وی گفت: تا زمانی که رویکرد ما در حوزه آموزش و پرورش و تغییر مدیریتها در این بخش از جنس فرهنگیان نباشد ما نمیتوانیم سخن از توسعه پایدار بزنیم و باید افرادی راس این مجموعه باشند که خود دردکشیده و رنج کشیده جامعه عظیم معلمان بوده و به درستی دغدغهها را مطرح کنند.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی از معلمان به عنوان موتور محرکه نظام تعلیم و تربیت یاد کرد و گفت: کلید واژه توسعه آموزش و پرورش تغییر رویکرد مدیران است که در سطح ملی و استانی باید گرهها و نابسامانیها رفع شود.
کریمی در مورد اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان و ارتقای سلامت مردم بیان کرد: همه ما در حالی از گذشته و نارسائیهای آن مینالیم که مسئولیتهایی را برعهده داشتیم و باید در آن سالها در انجام امور و کارهایی که مدعی آن هستیم به عنوان نقش پیشرو و پیشتاز عمل میکردیم.
وی به راهاندازی بیمارستان امام رضا(ع)، تروما و افزایش 360 تخت بیمارستانی در مناطق مختلف اردبیل، نیر، نمین و سرعین اشاره کرد و افزود: 46 پروژه سلامت در سالهای اخیر در این حوزه انتخابیه احداث شده است.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در مورد تامین اعتبار 30 میلیارد تومانی برای تروما و همچنین تلاش برای جذب اعتبارات ملی و از طریق وزارتخانه با هدف تجهیز مراکز درمانی و بیمارستانها تصریح کرد: امیدواریم روزی را شاهد باشیم که در این کشور بیمههای درمانی فراگیر و به شکل اجباری برای همه خانوارها شرایط سهلی را در مداوای بیماریها و بستریها فراهم کنیم.
انتهای پیام