خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخشنده: قهرمان 2023 آسیا، سهمیه المپیک پاریس را می‌گیرد

تسنیم | ورزشی | شنبه، 26 بهمن 1398 - 16:57
عضو ایرانی کمیته مسابقات کنفدراسیون والیبال آسیا، گفت: قهرمان مسابقات بزرگسالان 2023 قاره آسیا، سهمیه المپیک 2024 پاریس به دست می‌آورد.
آسيا،مسابقات،كميته،واليبال،درخشنده،ميزباني،2023،كفپوش،كنفدرا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، اجلاس سالیانه کمیته مسابقات کنفدراسیون والیبال آسیا 22 بهمن‌ماه با حضور عضو ایرانی این کمیته در بانکوک پایتخت تایلند برگزار شد.
سعید درخشنده عضو ایرانی این کمیته درباره موضوعات مطرح شده در این نشست گفت: در این جلسه ابتدا گزارش میزبانان سال 2019 ارائه شد و در ادامه گزارش نهایى 10 رویداد سال 2020 به میزبانى کشورهاى مختلف آسیا مطرح شد.
وی با بیان اینکه بررسى برنامه کاندیدهاى میزبانى رویدادهای والیبالی سال‌هاى 2021 تا 2023 از دیگر محورهای کاری این نشست بود، گفت: ژاپن از سال آینده همه ساله یکى از مسابقات AVC را میزبانی خواهد کرد.
درخشنده ادامه داد: بر این اساس ژاپن در سال 2021 میزبان قهرمانى بزرگسالان مردان آسیا و در سال 2022 نیز میزبان نوجوانان دختر آسیا خواهد بود.
عضو ایرانی کمیته مسابقات کنفدراسیون والیبال آسیا با بیان اینکه قهرمان بزرگسالان سال 2023 آسیا مستقیما به المپیک 2024 پاریس راه می یابد، گفت: این موضوع در کمیته مسابقات فدراسیون جهانی تصویب شده است و قهرمان قاره‌ها از جمله آسیا، سهمیه مستقیم می‌گیرند.
وی تصریح کرد: با هماهنگی با دکتر داورزنی رئیس فدراسیون والیبال پیشنهاد میزبانی قهرمانی مردان آسیا در سال 2023 دادیم و درخواست کتبی این موضوع نیز به زودی به کنفدراسیون والیبال آسیا ارسال خواهد شد.
درخشنده در ادامه به تولید کفپوش گرفلور با نصف قیمّت فرانسه در کشور چین اشاره کرد و گفت: این کفپوش مورد قبول رویدادهاى AVC است و قزاقستان هم خریدارى کرده است.
به نظر من، این کفپوش برای میزبانی اصفهان در مسابقات نوجوانان پسر آسیا که سال آینده برگزار می‌شود، مناسب است.
وی به سیستم ویدوچک طراحی شده در ایران اشاره کرد و گفت: در جلسه کمیته مسابقات این موضوع را مطرح کردیم و خیلى از آن استقبال شد.
درخشنده در پایان به مسابقات باشگاهاى آسیا اشاره کرد و گفت: کمیته مسابقات مقرر کرد که از سال آینده میزبان این رقابت‌ها حق شرکت دو تیم دارد به شرطی که تعداد تیم‌های شرکت کننده کمتر از 16 باشد.
بیستمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی جوانان پسر زیر 20 سال آسیا به میزبانی جمهوری اسلامی ایران در شهر اصفهان از یکم تا هشتم خردادماه برگزار می‌شود.
برای حضور در این رقابت‌ها 14 تیم شامل استرالیا، چین، هنگ‌کنگ، هند، ایران، عراق، اردن، ژاپن، قزاقستان، کره جنوبی، پاکستان، تایلند، چین‌تایپه و سری‌لانکا ثبت نام کردند.
تیم‌های اول و دوم این رقابت‌ها سهمیه مسابقات قهرمانی جهان به دست می‌آورند.
انتهای پیام/