خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صحنه درگیری ارسطو عامل و بهبود فریبا در ترمینال

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 26 بهمن 1398 - 14:33
تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «پایتخت ۶» به کارگردانی سیروس مقدم با حضور مهران احمدی و بازیگران جدید همچنان ادامه دارد.
پايتخت،مهران،سريال،نقش،بازيگراني،تصويربرداري

تصویری از پشت صحنه سریال پایتخت ۶؛
به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با گذشت ماه‌ها از تصویربرداری سریال تلویزیونی فصل ششم «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه کنندگی الهام غفوری، بازیگرانی چون مهران احمدی در نقش «بهبود فریبا» به گروه بازیگری پیوسته و علیرضا خمسه در نقش «بابا پنجعلی» حذف شده است.
تصویری از روزهای تولید و تصویربرداری این سریال در مناطق شمالی کشور و تهران، در یکی از صفحات اینستاگرامی منتشر شده است که در زیر مشاهده خواهید کرد.
بیشتر بخوانید: چهره جدید بهبود در پایتخت ۶
گفتنی است؛ بازیگرانی چون ریما رامین فر، محسن تنابنده، مهران احمدی، احمد مهران فر، بهرام افشاری، نسرین نصرتی، سارا و نیکا فرقانی و هومن حاجی عبدالهی در مجموعه تلویزیونی «پایتخت» به ایفای نقش پرداخته‌اند.
انتهای پیام/