خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز فعالیت‌ها در باشگاه نساجی برای تغییر سرمربی/ کمالوند و دایی گزینه‌های اصلی

تسنیم | ورزشی | شنبه، 26 بهمن 1398 - 13:06
پس از ناکامی‌های تیم فوتبال نساجی در هفته‌های اخیر شنیده می‌شود مدیران این باشگاه شمالی به دنبال تغییر کادرفنی خود هستند.
نساجي،باشگاه،مهاجري،تساوي،سرمربي،مديران

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال نساجی روز گذشته (جمعه) در ادامه روند ناکامی‌های هفته‌های اخیر خود در ورزشگاه خانگی‌اش با نتیجه تساوی بدون گل مقابل پارس جنوبی جم متوقف شد تا همچنان روی نوار ناکامی گام بردارد.
محمدرضا مهاجری، سرمربی تیم نساجی پس از این بازی تأکید کرد اگر با رفتن او شرایط و نتایج سرخپوشان درست می‌شود، حاضر است نساجی را ترک کند.
در همین راستا شنیده می‌شود فعالیت‌هایی در باشگاه نساجی برای تغییر سرمربی آغاز شده و حتی گزینه‌هایی نیز به مدیران این باشگاه شمالی معرفی شده است.
فراز کمالوند و علی دایی به همراه یکی از مربیان ایرانی شاغل در خارج از کشور گزینه‌هایی هستند که به مدیران باشگاه نساجی معرفی شده‌اند تا در صورت قطع همکاری با مهاجری مذاکره با آنها آغاز شود.
نساجی با 20 امتیاز در جایگاه یازدهم جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار دارد و در سه هفته گذشته دو شکست و یک تساوی به دست آورده است.
انتهای پیام/