اتحادیه اروپا خواهان اعزام کشتیهای جنگی برای توقف ارسال تسلیحات به لیبی است
مسؤولان اتحادیه اروپا به دنبال اتخاذ اقدامات نظامی برای تضمین اجرای قطعنامه ممنوعیت سلاح به لیبی هستند.

مسؤولان اتحادیه اروپا به دنبال اتخاذ اقدامات نظامی برای تضمین اجرای قطعنامه ممنوعیت سلاح به لیبی هستند.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کرد: پیشنهادی که اداره امور خارجه اروپا ارائه کرده بر گسترش عملیات "صوفیا" که در سال ۲۰۱۵ با هدف مبارزه با قاچاق مهاجران به قاره آغاز شد تکیه دارد که اکنون تقریبا در حالت رکود کامل قرار دارد و اسمش به "عملیات نظارت فعال اتحادیه اروپا" تغییر یافته است.
در یادداشت محرمانه مورخه ۱۲ فوریه از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواسته شده گزارش بدهند که آیا جمعآوری اطلاعات و حمایت از ممنوعیت تسلیحات بینالمللی باید هدف اساسی هیئت دریایی اروپا باشد یا نه در حالیکه نظارت بر قاچاق انسان مأموریت اضافی خواهد شد که از هوا انجام میشود.
در این پیشنهاد بر استقرار یگانهای دریایی نظامی اروپا در مناطق بااهمیتتر برای اجرای ممنوعیت ارسال سلاح تأکید شده و آمده است: صحبت درباره بخش شرقی منطقه عملیات و حداقل در ۱۰۰ کیلومتری سواحل لیبی است؛ جایی که فرصتهای عملیات نجات کمتر است.
از سوی دیگر، ساکنان بنغازی تظاهراتی را علیه مداخله مستمر ترکیه در امور داخلی این کشور و در حمایت از ارتش "ملی" لیبی برگزار کردند.
تظاهرکنندگان شعار "تروریسم باید متوقف شود" سر داده و خواهان توقف تجاوزات ترکیه به لیبی و حمایت جامعه جهانی برای توقف اعزام تروریستها از سوریه به لیبی شدند.
ترکیه میگوید مستشارانی در لیبی دارد اما ارتش شرق لیبی به رهبری خلیفه حفتر تأکید میکند این افسران درگیریها را اداره میکنند و بر مزدوران سوری نظارت دارند که رجب طیب اردوغان، رئیسجمهوری ترکیه آنها را به لیبی سوق داده است.
منابع سوری میگویند ترکیه همچنان به اعزام مزدوران به لیبی از طریق هواپیما ادامه میدهد.
این درحالی است که اخیرا ارتش شرق لیبی و دولت توافق ملی به آتشبس دست یافتند هرچند که دو طرف آن را نقض میکنند.
انتهای پیام