خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جانمایی ۱۶۰ نقطه برای تبلیغات نامزد‌های انتخاباتی در دماوند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 26 بهمن 1398 - 11:03
صفری گفت: با آغاز تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس، بیش از ۱۶۰ نقطه به منظور انجام تبلیغات نامزد‌ها در شهر‌ها و روستا‌های شهرستان دماوند در نظر گرفته شده است.
دماوند،تبليغات،انتخابات،فرماندار

فرماندار دماوند مطرح کرد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،صفری فرماندار حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه گفت:طبق قانون و برنامه زمان‌بندی شده، فعالیت تبلیغاتی ۱۷ نامزد انتخابات مجلس به مدت ۷ روز در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه آغاز شده و تا ۲۴ ساعت قبل از اخذ رای ادامه دارد.
وی افزود:با آغاز تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس، بیش از ۱۶۰ نقطه به منظور انجام تبلیغات نامزد‌ها در شهر‌ها و روستا‌های شهرستان دماوند در نظر گرفته شده است.
صفری گفت: انتظار می‌رود نامزد‌های انتخابات، تبلیغات محیطی خود را صرفاً در مکان‌های تعیین شده انجام دهند؛ این مکان‌ها توسط شهرداری‌ها برای انجام تبلیغات مجاز کاندیدا‌ها پیش‌بینی و تعیین شده است.
وی بیان کرد: در خصوص نظارت بر فعالیت‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات مجلس، اکیپ‌های ویژه‌ای برای نظارت بر ستاد‌های انتخاباتی نامزد‌ها تشکیل شده است.
فرماندار دماوند تصریح کرد: در صورت مشاهده تخلف انتخاباتی، به شدت با متخلفان برخورد می‌شود و هرگونه تبلیغات غیرمجاز امحا خواهد شد.
انتهای پیام/