خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقدیر ترامپ از کامبوج بابت اجازه ورود به کشتی آسیب دیده آمریکایی

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 26 بهمن 1398 - 10:23
رئیس جمهور آمریکا در پیامی نادر به کشوری که یکی از نزدیک‌ترین متحدان چین محسوب می‌شود و غالبا با واشنگتن اختلاف دارد، از کامبوج به خاطر اجازه ورود به کشتی کروز آسیب دیده "وستردام" تشکر کرد.
كامبوج،كشتي،مسافران،خاطر،آمريكا،كشور،هان

رئیس جمهور آمریکا در پیامی نادر به کشوری که یکی از نزدیک‌ترین متحدان چین محسوب می‌شود و غالبا با واشنگتن اختلاف دارد، از کامبوج به خاطر اجازه ورود به کشتی کروز آسیب دیده "وستردام" تشکر کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، پیش از آنکه هان سن، نخست وزیر کامبوج موافقت کند که مسافران کشتی آمریکایی "وستردام" می‌توانند در این کشور پیاده شوند، پنج کشور از ورود این کشتی به آب‌های خود و پیاده شدن مسافران آن ممانعت کردند؛ چرا که نگران بودند مسافران این کشتی ممکن است مبتلا به ویروس کرونا باشند در صورتی که هیچ موردی اعلام نشده بود.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در توییتی نوشت: از کشور زیبای کامبوج به خاطر اجازه ورود به کشتی کروز وستردام در بندر خود تشکر می‌کنم.
آمریکا هرگز حسن نیت شما را فراموش نخواهد کرد.
کشتی وستردام پس از آنکه به مدت دو هفته از سوی کشورهای دیگر پس زده شد، نهایتا روز پنجشنبه در بندر "سیهانوکویل" کامبوج پهلو گرفت.
۱۴۵۵ مسافر این کشتی در کامبوج پیاده شدند تا به خانه‌های خود بازگردند.
این مسافران مرتبا در کشتی معاینه می‌شدند و هنگامی که کشتی در بندر مذکور پهلو گرفت، مقامات کامبوج نیز این مسافران را معاینه کردند.
هان سن اغلب با آمریکا به خاطر اتهاماتی که در خصوص نقض حقوق بشر به کامبوج وارد می‌کند و همچنین به خاطر محکوم کردن این کشور به دلیل سرکوب مخالفان از سال ۲۰۱۷ میلادی اختلاف داشته است.
هان سن روابط کامبوج با چین را نزدیک‌تر کرده و با این کار باعث شده تا پکن کمک‌ها و وام‌های چند میلیارد دلاری را برای انجام پروژه‌های زیرساختی در کامبوج تامین کند و در مقابل انتقادات غرب در کنار کامبوج بایستد.
انتهای پیام