خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیس از الدحیل ترسیده بود/ گل‌محمدی مشکلات را حل می‌کند

مهر | ورزشی | شنبه، 26 بهمن 1398 - 07:36
مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران با اشاره عملکرد بازیکنان پرسپولیس مقابل الدحیل قطر گفت: به نظرم پرسپولیس از الدحیل ترسیده بود و بازیکنان ما استرس داشتند.
پرسپوليس،گل،تيم،تاكتيك،بازيكنان،بازي،ذوالفقارنسب،تمركز،توپ

بیژن ذوالفقارنسب در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره باخت ۲ بر صفر پرسپولیس در هفته اول رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان ۲۰۲۰ آسیا گفت: پرسپولیس در این بازی شوکه شد.
الدحیل از همان ابتدای بازی به طور کامل روی دروازه پرسپولیس فشار آورد تا بتواند خیلی زود به گل برسد.
پیشکسوت پرسپولیس درباره گل هایی که این تیم دریافت کرد اذعان داشت: پرسپولیس ترسیده بود و اعتماد به نفس لازم را نداشت.
آنها استرس داشتند.
همان ابتدای بازی هم رفتار هیجانی و احساسی داشتند تا گل اول را بخورند.
مهاجمی مثل مانژوکیچ نمی ایستد تا صحنه اعتراض مدافعان پرسپولیس به داور را ببیند.
او کارش را می کند تا به گل برسد.
خط دفاعی پرسپولیس ناهماهنگ بود و اسیر اشتباهات شد.
مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران افزود: پرسپولیس پس از دو گلی که خورد سعی کرد مالکیت توپ را برای خود کند.
این اتفاق هم افتاد اما الدحیل توانست باز هم تاکتیک های خودش را به خوبی پیاده کند.
آنها به موقع دفاع می کردند و خیلی خوب هم از گل های زده خودشان دفاع کردند.
وی درباره حملات پرسپولیس در نیمه دوم افزود: تاکتیک پرسپولیس با تغییراتی که در سیستم خود داد تقریبا تهاجمی شد.
توپ و فضا هم برای پرسپولیس بود اما برنامه ویژه ای برای رسیدن به گل نداشت.
البته من فکر می کنم این تیم در ادامه خواهد توانست همین مشکلات را حل کند و به مراحل بعدی راه پیدا کند.
ذوالفقارنسب در پایان خاطرنشان کرد: فکر می کنم یحیی گل محمدی هنوز نتوانسته است میزان بازدهی بازیکنان را افزایش دهد.
او باید تمرکز بیشتری داشته باشد.
بازیکنان پرسپولیس توانمند هستند و خیلی خوب می توانند خودشان را با تاکتیک مدنظر کادر فنی تطبیق دهند.
گل محمدی باید به مراتب بیشتر از اینها روی عملکرد فنی بازیکنان خود کار کند.
احساس می کنم این تیم بهتر از اینها می تواند باشد و نیاز به تمرکز تمام اعضای پرسپولیس دارد.