خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟

ایسنا | سیاسی | شنبه، 26 بهمن 1398 - 03:54
«برای آینده کشورم»،‌ «پایمال نشدن خون سردار سلیمانی و شهدا»، «وظیفه ملی و شرعی»،« پایداری نظام جمهوری اسلامی»، «پاسداری از ولایت فقیه»؛ این‌ها بخشی از دلایل مردم برای شرکت در انتخابات است.
انتخابات،اسلامي،شركت،كشور،اهميت،مشاركت،مجلس،ايران،دشمنان،همگ ...

«برای آینده کشورم»،‌ «پایمال نشدن خون سردار سلیمانی و شهدا»، «وظیفه ملی و شرعی»،« پایداری نظام جمهوری اسلامی»، «پاسداری از ولایت فقیه»؛ این‌ها بخشی از دلایل مردم برای شرکت در انتخابات است.
به گزارش ایسنا، شمارش معکوس برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی آغاز شده، انتخاباتی با داوطلبانی از طیف‌های مختلف که اهمیت مشارکت گسترده در آن بیش از ادوار گذشته است.
در باب اهمیت مشارکت در انتخابات، مقام معظم رهبری در بیاناتی انتخابات را برای کشور و ملت، فرصتی بسیار بزرگ و برای دشمنان تهدید خواندند و افزودند: «برگزاری پرشور انتخابات و حضور همگانی مردم در پای صندوق‌های رأی، تضمین کننده امنیت کشور خواهد بود زیرا دشمنان از پشتوانه مردمی نظام بیش از امکانات تسلیحاتی آن هراس دارند.»
همچنین رهبر انقلاب اسلامی با دعوت همگانی از مردم برای شرکت در انتخابات گفتند: «ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید پای صندوق رأی بیاید، بنابراین هرکس به ایران علاقه‌مند است و امنیت کشور، حل شدن مشکلات و گردش صحیح نخبگانی را دوست دارد، در انتخابات شرکت کند.»
طبق اصل ۶ قانون اساسی، در جمهوری اسلامی ایران امور کشور باید به اتکاء آراء عمومی اداره شود، از راه انتخابات: انتخاب رئیس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شوراها و نظایر این‌ها، یا از راه همه‌پرسی در مواردی که در اصول دیگر این قانون معین می‌گردد.
در موضوع اهمیت حضور در انتخابات، همواره مسئولان در رده‌های مختلف سخن گفته‌اند اما حرف اصلی را مردمی می‌زنند که نتیحه انتخابشان نمایندگان مجلس در ۴ سال آینده است.
خبرنگار ایسنا در حاشیه مسیر کوتاهی از راهپیمایی روز ۲۲ بهمن تهران در گفت‌وگوهای به صورت انتخاب اتفاقی با ۵۰ نفر از مردم در رده‌های سنی مختلف دو سوال را مطرح کرد: « آیا در انتخابات شرکت می کنند؟»، « علت مشارکت و یا شرکت نکردن در انتخابات چیست؟»
خلاصه‌ای از این گفت‌وگوها را در زیر می‌خوانید: