خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه ۵ روستای لاهیجان مسدود است

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | جمعه، 25 بهمن 1398 - 15:03
فرماندار لاهیجان از مسدود بودن راه چهار روستا در مناطق صعب العبور بخش مرکزی خبر داد و اضافه کرد:‌ یک روستا در بخش رودبنه نیز دچار انسداد راه شده و راهداران در حال پاکسازی مسیر هستند.
برق،لاهيجان،رودبنه،روستا،فرماندار،قطع

ایسنا/گیلان فرماندار لاهیجان از مسدود بودن راه چهار روستا در مناطق صعب العبور بخش مرکزی خبر داد و اضافه کرد:‌ یک روستا در بخش رودبنه نیز دچار انسداد راه شده و راهداران در حال پاکسازی مسیر هستند.
سیداسماعیل میرغضنفری در گفت وگو با ایسنا، بحران شهرستان را همچنان بحران برق دانست؛ نه برف و اظهار کرد:‌ متاسفانه قطع برق از همان ساعات اولیه بارش برف همه اقدامات ما را تحت الشعاع قرار داد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر کلیه راه های اصلی و فرعی شهرهای لاهیجان و رودبنه باز است، افزود: تردد بین شهری در لاهیجان جریان دارد و عبور و مرور برقرار است.
فرماندار لاهیجان از مسدود بودن راه چهار روستا در مناطق صعب العبور بخش مرکزی خبر داد و اضافه کرد:‌ یک روستا در بخش رودبنه نیز دچار انسداد راه شده و راهداران در حال پاکسازی مسیر هستند.
میرغضنفری با بیان اینکه مشترکین آب شهری و روستایی با افت فشار مواجه هستند؛ نه قطع آب، ادامه داد: افت فشار به واسطه قطع برق اتفاف افتاده و همشهریان را دچار مشکلات کرده است.
وی از برق دار شدن ۹۵ درصدی شبکه های توزیع بخش مرکزی خبر داد و خاطرنشان کرد:‌ پنج درصد باقی مانده به دلیل شکستن تیر برق بوده که تا عصر امروز برطرف می شود.
فرماندار لاهیجان متذکر شد:‌ در بخش رودبنه نیز ۶۰ درصد مشترکین برق دارند و ۴۰ درصد باقی مانده تا ظهر فردا برق دار خواهند شد.
انتهای پیام