خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای خنک کردن نان های خود از میزهای بیرون نانوایی استفاده نکنید

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 25 بهمن 1398 - 12:10
مدیر گروه سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با توجه به قرار گرفتن میزهای مربوط به نان در فضای باز و بیرون از نانوایی ها و وجود حیوانات موذی و سگ های ولگرد در اطراف برخی از نانوایی ها توصیه می شود، از این میزها جهت خنک کردن نان داغ خودداری شود.
نانوايي،داخل،مريدي،ميزها،ميزهاي،نان

ایسنا/هرمزگان مدیر گروه سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با توجه به قرار گرفتن میزهای مربوط به نان در فضای باز و بیرون از نانوایی ها و وجود حیوانات موذی و سگ های ولگرد در اطراف برخی از نانوایی ها توصیه می شود، از این میزها جهت خنک کردن نان داغ خودداری شود.
ماشاالله مریدی در گفت و گو با ایسنا، افزود: تذکرات لازم و اخطاریه های لازم به نانوایی ها داده شده است اما به لحاظ اهمیت موضوع با اتحادیه های نانوایی ها نیز دراین خصوص مکاتبه شده است.
وی افزود: الزام است که میزهای نانوایی ها شبها به داخل نانوایی منتقل شود و چنانچه میزها قابلیت انتقال به داخل را نداشته باشد، روکش و پارچه تمیز در کوتاه مدت استفاده شود و در دراز مدت میز به شکلی تغییر یابد که قابل جمع کردن و جابجا کردن به داخل نانوایی باشد.
مریدی بیان کرد: به دلیل اهمیت موضوع و رسیدگی به موقع شهروندان می توانند در صورت مشاهده با شماره تلفن 190 وزارت بهداشت تماس بگیرند.
انتهای پیام