۵۸ قلم اشیای تاریخی در میاندرود کشف شد
مهر
|
استانها
|
جمعه، 25 بهمن 1398 - 11:58
میاندرود - فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی مازندران از کشف ۵۸ قلم اشیای تاریخی اصل در میاندرود خبر داد و گفت: یک نفر در این زمینه دستگیر شد.

سرهنگ محمدرضا کردان در گفتگو با خبرنگار مهر از کشف ۵۸ قلم شیء تاریخی اصل، در شهرستان میاندرود خبر داد و افزود: طبق گزارش مردمی در خصوص نگهداری اشیای تاریخی در منزل شخصی در شهرستان میاندرود، با هماهنگی دستگاه قضائی و همراهی نیروی انتظامی شهرستان، نیروهای یگان حفاظت طی عملیاتی مشترک، یک نفر را در این رابطه دستگیر کردند.
وی افزود: در منزل شخصی این فرد، تعداد ۵۸ قلم شیء تاریخی اصل و ۲ قطعه سنگ مهره فاقد ارزش تاریخی فرهنگی کشف شد.
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران اضافه کرد: فرد دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی سپرده شد.