خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرملین: آنچه در ادلب رخ می‌دهد، جنگ ارتش سوریه علیه تروریسم است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 24 بهمن 1398 - 13:53
سخنگوی کرملین درباره تحولات اخیر سوریه تاکید کرد آنچه در ادلب رخ می‌دهد جنگ ارتش این کشور علیه تروریسم است.
سوريه،ارتش،درگيري،رخ،عمليات

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز (پنجشنبه) اعلام کرد: آنچه در استان ادلب سوریه رخ می‌دهد را درگیری نمی‌دانیم، بلکه آنچه رخ می‌دهد جنگ ارتش سوریه علیه تروریسم است.
وی افزود: سخن درباره درگیری نیست بلکه درباره اجرا نشدن توافقات سوچی و تعهداتی است که طرفین ملزم به رعایت آنها شده‌اند.
در درجه اول صحبت درباره مبارزه با تروریسمی است که نیروهای سوریه در اراضی کشورشان در حال انجام آن هستند.
عملیات ارتش سوریه و گروه‌های مقاومت برای پاکسازی استان ادلب که آخرین پایگاه تروریست‌ها در این کشور محسوب می‌شود، از حدود ۵۰ روز پیش آغاز شده است و با وجود پیشروی‌های گسترده نظامی، همچنان ادامه دارد.
این در حالی است که ارتش ترکیه که در خاک ادلب حضور دارد، به دمشق درباره ادامه این عملیات هشدار داده است و شبه‌نظامیان تحت حمایت این کشور سعی در ایجاد کارشکنی در روند پیشروی نیرو‌های سوری دارند.
انتهای پیام/