سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادقی: امیدوارم فشردگی مسابقات باعث آسیب بازیکنان نشود

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 23 بهمن 1398 - 19:08
سرمربی تیم والیبال بانوان ذوب آهن گفت: تیم ستارگان نسبت به دور رفت تقویت شده بود و رالی های زیبایی را شاهد بودیم.
تيم،بازي،ستارگان،فشردگي،صادقي

ایسنا/اصفهان سرمربی تیم والیبال بانوان ذوب آهن گفت: تیم ستارگان نسبت به دور رفت تقویت شده بود و رالی های زیبایی را شاهد بودیم.
فریبا صادقی امروز (چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه ) پس از پیروزی شاگردانش مقابل تیم ستارگان فارس اظهار کرد: فاصله بین بازی قبل مقابل افق قم و این بازی کم بود.
تیم ستارگان فارس با تزریق چند بازیکن جدید و خوب، نسبت به دور رفت، خود را تقویت کرده بود و نسبت به دور رفت رالی‌های بهتر و جذاب‌تری را داشتیم.
وی افزود: تمام ۱۴ نفر بازیکن تیم امروز در بازی قرار گرفتند و سعی کردیم در این دو بازی اخیر ارنج‌های گوناگونی را امتحان کنیم تا بتوانیم تصمیم درستی برای بهترین ارنج در مقابل سایپا بگیریم.
صادقی ادامه داد: در دور برگشت با فشردگی شدید دیدارها مواجه هستیم.
امیدوارم این فشردگی باعث آسیب بازیکنان نشود و تیم‌ها برای پلی آف به مشکل برخورد نکنند.
به گزارش ایسنا، ذوب‌آهن روز دوشنبه (۲۸ بهمن‌ماه) به مصاف سایپا می‌رود و چهارشنبه آینده (۳۰ بهمن‌ماه)با قزوین دیدار دارد.
انتهای پیام