یخزدگی معابر شهری کوهدشت؛ ستاد بحران شهرداری در آمادهباش است
شهردار کوهدشت از یخزدگی معابر این شهر خبر داد و گفت: شهروندان از تردد غیرضروری در سطح شهر کوهدشت خودداری کنند.

موسی طولابی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کوهدشت، با اشاره به یخزدگی معابر شهری کوهدشت در پی برودت هوا اظهار داشت: از ساعات اولیه امروز و روز گذشته نمکپاشی معابر شهری توسط عوامل خدمات شهری برای جلوگیری از یخزدگی معابر انجام شده است.
وی از آمادهباش ستاد بحران شهرداری کوهدشت خبر داد و افزود: تمام معابر اصلی این شهر هماکنون باز است و تردد در آنها جریان دارد اما به شهروندان توصیه میکنیم از ترددهای غیرضروری در سطح شهر کوهدشت خودداری کنند.
شهردار کوهدشت با اشاره به ضرورت تجهیز ماشینآلات عمرانی شهرداری عنوان کرد: خوشبختانه تاکنون هیچگونه مشکلی در سطح این شهر گزارش نشده و تدابیر لازم را برای مقابله با حوادث جوی بهکار بردهایم.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود بیان کرد: تمام تلاش خود را بهکار میبریم که حقوق معوقه کارگران شهرداری کوهدشت را تا پیش از تحویل سال 99 پرداخت کنیم، اما فعلاً در رابطه با قطعیبودن پرداخت حقوق آنان نمیتوان اظهارنظری کرد.
انتهای پیام/644/ح