افزایش ۵ درجهای دما تا پایان هفته در قزوین
کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین اعلام کرد: برای پایان هفته در استان قزوین جو نسبتاً پایداری را شاهد خواهیم بود و دمای روزانه استان بهطور میانگین تا پنج درجه افزایش پیدا خواهد کرد.

ایسنا/قزوین کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین اعلام کرد: برای پایان هفته در استان قزوین جو نسبتاً پایداری را شاهد خواهیم بود و دمای روزانه استان بهطور میانگین تا پنج درجه افزایش پیدا خواهد کرد.
ندا مشاطان، کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین در گفتوگو با ایسنا، ضمن پیشبینی جوی نسبتاً پایدار برای پایان هفته اظهار کرد: اواخر وقت پنجشنبه برای نیمه شمالی استان بارشهای پراکنده پیشبینی میشود و به لحاظ دمایی نیز افزایش پنجدرجهای دمای روزانه را شاهد خواهیم بود.
وی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته سیردان با ۱۳.۴ میلیمتر بارش بیشترین بارش استان را به خود اختصاص داد و میزان بارشها در قزوین نیز ۲.۹ میلیمتر به ثبت رسید.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان قزوین خاطرنشان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته آوج با منفی ۱۶ درجه سلسیوس سردترین و معلم کلایه با یک درجه بالای صفر گرمترین شهرهای استان بودند، دمای شهر قزوین نیز بین منفی یک و منفی ۱۴ سلسیوس در نوسان بوده است.
انتهای پیام