خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطعی گاز در گیلان نداریم / مصرف ۵۹۰ میلیون مترمکعب گاز در کشور

مهر | اقتصادی، استان‌ها | چهارشنبه، 23 بهمن 1398 - 13:41
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه در استان گیلان علیرغم بارش سنگین برف، قطعی گاز وجود ندارد، گفت: روز گذشته میزان مصرف گاز در کشور ۵۹۰ میلیون مترمکعب بوده است .
گاز،مصرف،كشور،مترمكعب

محمد عسگری، سخنگوی شرکت ملی گاز ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در استان گیلان علیرغم بارش سنگین برف، قطعی گاز وجود ندارد، گفت: دیروز میزان مصرف گاز در کل کشور ۵۹۰ میلیون مترمکعب بود.
وی با تاکید بر اینکه در هیچ نقطه‌ای از کشور به ویژه مناطق شمالی، قطعی گاز نداریم، گفت: روز گذشته میزان مصرف گاز در کشور ۵۹۰ میلیون مترمکعب بوده است و در کل کشور شاهد جریان پایدار گازرسانی بوده ایم.
به گفته این مقام مسؤول هفته گذشته و پیش از ورود توده برودت به کشور میانگین مصرف گاز کشور حدود ۵۴۰ میلیون مترمکعب بوده است و علیرغم رشد شدید مصرف، خوشبختانه تاکنون هیچگونه قطعی گاز در نیروگاه‌ها نداشتیم.
وی با اشاره به افزایش بیش از ۲۰ درصدی مصرف گاز طی روزهای اخیر، ادامه داد: روز گذشته میزان مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی و تجاری به حدود ۵۹۰ میلیون مترمکعب در روز رسید که پیش بینی می‌شود امروز با رشد ۱۰۰ میلیون مترمکعبی به ۶۰۰ میلیون مترمکعب افزایش یابد.