خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی ایده‌ها و تجربه‌های زنان در علم و فناوری در دانشگاه الزهرا

ایسنا | دانش و فناوری، اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 22 بهمن 1398 - 16:52
نخستین رویداد "گفتمان پیشرو علمی (گپ): ایده‌ها و تجربه‌های زنان در علم و فناوری" از سوی کرسی یونسکو در ترویج علم برگزار می‌شود.
علم،رويداد،زنان

نخستین رویداد "گفتمان پیشرو علمی (گپ): ایده‌ها و تجربه‌های زنان در علم و فناوری" از سوی کرسی یونسکو در ترویج علم برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، نخستین رویداد "گفتمان پیشرو علمی (گپ): ایده‌ها و تجربه‌های زنان در علم و فناوری" همزمان با هفته "بزرگداشت مقام زن و مادر" و "روز جهانی زنان و دختران در علم" از سوی کرسی یونسکو در ترویج علم برگزار می‌شود.
این رویداد علمی با هدف ساده‌سازی علم برای عموم مردم در تاریخ ۲۸ بهمن ماه جاری از ساعت ۱۴ تا ۱۹ در دانشگاه الزهرا برگزار می‌شود.
انتهای پیام