خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مکتب شهید سلیمانی در سراسر جهان در حال گسترش است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 بهمن 1398 - 12:47
فردوس-نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: انقلاب اسلامی و آرمان‌ها امام راحل زنده و بالنده است و مکتب شهید سلیمانی در سراسر جهان در حال گسترش است.
امام،راهپيمايي،اسلامي،سليماني،بهمن،شهيد،الله،انقلاب،آمريكا،ي ...

به گزارش خبرنگار مهر، در یوم الله ۲۲ بهمن و آغاز چهل و دومین سالگرد پیروزی خون بر شمشیر، مردم ولایت مدار شهرستان فردوس از زن، مرد، کوچک، بزرگ و از هر گرایش و حزب همه و همه در راهپیمایی این روز به یاد ماندنی شرکت کردند تا مهر تأیید بر اسلامیت و جمهوریت نظام جمهور اسلامی بزنند.
راهپیمایان در حالی که با مشت‌های گره کرده فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر می‌دادند مسیر بلوار امام خمینی، میدان پانزده خرداد و خیابان شهید مدرس را پیمودند و با اجتماع در مصلای بزرگ امام خمینی، بار دیگر با آرمان‌ها امام راحل و فرمایشات مقام معظم رهبری تجدید بیعت کردند.
نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی در این مراسم همزمانی ۲۲ بهمن امسال با اربعین شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را موجب حضور گسترده و بیشتر مردم در راهپیمایی امسال دانست و افزود: خون این شهید موجب وحدت و انسجام بین دو ملت و دولت ایران و عراق شد.
حجت‌الاسلام غلامحسین نوفرستی انقلاب اسلامی را به تعبیر قرآن کریم مانند شجره‌ای طیبه دانست که ریشه‌اش در اعماق قلوب مسلمانان عالم نفوذ کرده و شاخ و برگ این درخت هر روز در حال توسعه و گسترش به سراسر دنیا است.
وی تاکید کرد: امروز باید آثار و برکات انقلاب اسلامی را در کشورهای منطقه، دل اروپا و آمریکا مشاهده کرد و این مردم ایران بودند که پس از قرن‌ها از پیدایش اسلام، به یاری دین خدا رفته و می‌روند و ایمانشان به مراتب از مردم عراق و عربستان در عهد پیامبر اسلام محکم‌تر است.
نوفرستی تصریح کرد: تشییع جنازه سردار سلیمانی نشان داد که انقلاب اسلامی و آرمان‌ها امام راحل زنده و بالنده است و مکتب سلیمانی در سراسر جهان در حال گسترش است.
در مراسم راهپیمایی شهرستان فردوس گروه سرود آوا نمای وصال به اجرای سرود خمینی‌ای امام پرداختند و پرچم آمریکا و اسرائیل و آدمک ترامپ با فریادهای انقلابی مردم به آتش کشیده شد.
همچنین قطعنامه سراسری راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن قرائت و مردم با فریادهای الله اکبر، خامنه‌ای رهبر آن را تأیید کردند.