خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه علاقمندی به نظام است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 22 بهمن 1398 - 11:52
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه علاقه‌مندی مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مخالفت با دشمنان است.
پرشور،راهپيمايي،بهمن،اسلامي

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه علاقه‌مندی مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مخالفت با دشمنان است.
اقبال عباسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه در گفت‌وگو با ایسنا، با شاره به اینکه مردم همیشه پرشور و گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می‌کنند، اظهار کرد: امروز هم همگی آمده‌اند و خیابان‌های اصلی شهر شهرکرد پر از جمعیت است.
وی ادامه داد: این حضور پرشور نشانه علاقه‌مندی مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مخالفت با دشمنان است.
استاندار خاطرنشان کرد: تقارن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با ایام چهلمین روز شهادت سردار رشید اسلام، سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدشان، نقطه عطف یوم‌الله ۲۲بهمن امسال است.
انتهای پیام