خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جامعه ورزش بازهم حماسه آفرید/ ۲۲ بهمن امسال متفاوت با قبل است

مهر | ورزشی | سه شنبه، 22 بهمن 1398 - 10:13
فرمانده مرکز بسیج وزارت ورزش حضور پرشور جامعه ورزش و جوانان در راهپیمایی ٢٢ بهمن را در چهل و یکمین بهار انقلاب اسلامی ستایش کرد.
جوانان،اسلامي،ورزش،جامعه،ايران،بهمن،انقلاب،شروين،سپهبد

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد شروین اسبقیان در حاشیه راهپیمایی ٢٢ بهمن اهمیت حضور جامعه ورزش و جوانان در چهل و یکمین فجر انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد : خوشحالیم که در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر مردم از جمله جامعه ورزش و جوانان در سراسر ایران با حضور باشکوه خود در راهپیمایی ٢٢ بهمن حماسه ماندگار و باشکوهی را در همراهی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خلق کردند و باز هم ایستادگی و عظمت ایران اسلامی را به تصویر کشیدند.
مدیرکل دفتر مشترک فدراسیون ها گفت : ٢٢ بهمن امسال که با ایام چهلمین روز شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی متفاوت شده ، بار دیگر پشتیبانی و حمایت جامعه ورزش و جوانان از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بیانگر واقعیت مهمی است که ورزشکاران و قهرمانان و جوانان این مملکت بر خلاف فشار تحریم ها و تهدیدهای استکبار جهانی همچنان با قدرت و با شکوه از کیان مملکت دفاع می کنند.
سید محمد شروین اسبقیان گفت: امروز بیعت مجدد جامعه ورزش و جوانان با آرمان های امام راحل و رهبر معظم انقلاب و نقش آفرینی در حمایت از جبهه مقاومت و به پاسداشت خون شهید پرافتخار سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی یک پیروزی و افتخار بزرگ دیگر است که باز هم موجب عزت و سربلندی کشور می شود.