۸۰۰۰ کیلومتر از محورهای مرکزی توسط ۲۰۰ نیروی راهدار برفروبی شد
اراک- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: طی شبانه روز اخیر، هشت هزار کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان مرکزی، توسط ۲۰۰ نیروی راهدار برفروبی، پاکسازی و نمک پاشی شده است.

علی زندی فر در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به بارش برف در برخی محورهای استان طی شبانه روز اخیر، عملیات اکیپهای راهداری استان مرکزی در محورهایی که بارش در آنها جریان داشته انجام گرفته و در این مدت هشت هزار کیلومتر از محورهای استان توسط راهداری از برف پاکسازی شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی افزود: طی این عملیاتها برفروبی و پاکسازی محورها به همراه نمک پاشی توسط اکیپهای راهداری استان مرکزی انجام گرفته است.
زندی فر بیان کرد: در این مدت به منظور رفع لغزندگی محورهای استان و جلوگیری از بروز حوادث و تصادفات، بیش از دو هزار تن ماسه و نمک نیز در جادههای استان مرکزی توسط عوامل راهداری پخش شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی خاطرنشان ساخت: این عملیاتها با استفاده از ۱۳۰ دستگاه ماشین آلات برفروبی و نمک پاشی و توسط ۲۰۰ نیروی عملیاتی راهداری استان مرکزی انجام گرفته است.