خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۹۵ طرح و پروژه در شهرستان زابل به بهره برداری رسید

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 بهمن 1398 - 21:57
زابل - فرماندار زابل گفت: همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر ۸۹۵ طرح که عمده آن ها طرح های اشتغالزایی است با اعتباری بالغ بر ۳۶۰ میلیارد ریال در شهرستان زابل به بهره برداری رسید.
زابل،بهره،اشتغالزايي،گنجي،بركت،بالغ

غلامرضا گنجی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دهه مبارک فجر امسال ۸۹۵ طرح اشتغالزایی با اعتباری بالغ بر ۳۶۰ میلیارد ریال در شهرستان زابل مورد افتتاح و بهره بردای قرار گرفت.
فرماندار زابل افزود: این طرح‌ها در قالب طرح‌ها و پروژه‌های اشتغالزایی، کشاورزی، دامپروری، شیلاتی، خدماتی، عمرانی، فرهنگی و آموزشی بوده است.
وی با بیان‌اینکه باید اقدامات دولت و نظام به خوبی برای مردم بیان و تشریح شود، گفت: با افتتاح این طرح‌ها بیش از ۱۰۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد و قریب به ۱۰ هزار و ۶۰۰ نفر خانوار از نعمات آنها بهره مند می‌شوند.
گنجی با اشاره به اینکه هزینه این طرح‌ها از محل اعتبارات دولتی، استانی، بخش خصوصی، بنیاد برکت و منابع داخلی دستگاه‌های اجرایی هزینه شده است، تصریح کرد: بهره برداری از ۶۴ واحد مسکونی فاز ۳ مسکن مهر که احداث آن از سال ۹۳ آغاز شده و اعتبار آن بالغ بر ۲۹ میلیارد ریال است که یکی از پروژه شاخص شهرستان زابل بوده است.