خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح ۳ هزار و ۸۰۰ واحد مسکن مهر در پرند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 21 بهمن 1398 - 14:22
مدیرعامل شرکت عمران پرند گفت: در ایام دهه فجر ۳ هزار و ۸۰۰ واحد مسکن مهر به بهره‌برداری می‌رسد و تعداد کل واحد‌های افتتاح شده به بیش از ۷۴ هزار واحد می‌رسد.
پرند،مسكن،شهر،واحد،متقاضيان،شهرسازي،مهر،دريافت

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
محسن وطن‌خواهی مدیرعامل شرکت عمران پرند در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه ۳ هزار و ۸۰۰ واحد مسکن مهر در شهر جدید پرند همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: ۲ مدرسه، مخزن آب، محوطه‌سازی بوستان مشاهیر و پل‌های عابرپیاده از جمله پروژه‌های مهم در شهر جدید پرند است که در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.
بیشتر بخوانید: ۷۰۰ واحد مسکن مهر پرند بدون متقاضی است
او گفت: آسفالت پیاده‌روها، ایجاد دستگاه بالابر آتش‌نشانی و تکمیل محوطه‌های شهر جدید پرند از جمله پروژه‌هایی است که تا پایان ۲۲ بهمن ۹۸ به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرعامل شرکت عمران پرند با اشاره به اینکه حدود ۶ هزار واحد مسکن مهر در شهر جدید پرند دارای مشکلات معارض، حقوقی و قانونی است، گفت: بخش عمده‌ای از واحد‌های شهر جدید پرند دارای چنین مشکلاتی است که با همکاری وزارت راه و شهرسازی و قوه قضائیه سعی داریم این مشکلات را برطرف کنیم.
وطن‌خواهی گفت: در مجموع ۷۴ هزار واحد مسکن مهر در شهر جدید پرند به بهره‌برداری رسیده که با افتتاح ۶ هزار واحد مسکونی تا پایان سال تعداد آن‌ها به ۷۸ هزار واحد می‌رسد.
او با بیان اینکه طرحی از سوی وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن آماده شده است که دارندگان مسکن مهر برای دریافت واحد‌های خود اقدام و واحد‌های آن‌ها تبدیل به فروش اقساطی شود، گفت: بانک مسکن و وزارت راه و شهرسازی طرحی را آماده کرده‌اند تا بر اساس آن متقاضیانی که برای دریافت واحد‌های مسکونی خود اقدام نکنند، نرخ سود وام مسکن آن‌ها از ۴ درصد به ۱۸ درصد افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت عمران پرند گفت: متأسفانه در شهر جدید پرند تعداد زیادی از واحد‌ها خالی مانده و متقاضیان برای تحویل این واحد‌ها اقدام نمی‌کنند.
همین موضوع باعث شده تا وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن این طرح را برای جذب بیشتر متقاضیان فراهم کند.
وطن‌خواهی گفت: با اعلام این طرح، تعداد متقاضیان برای دریافت واحد‌ها افزایش یافته است، اما هنوز برخی از متقاضیان برای دریافت واحدها اقدام نکرده‌اند و ما امیدواریم هر چه سریعتر متقاضیان برای تکمیل واحد‌های خود و همچنین آب و برق آن اقدامات لازم را انجام دهند.
انتهای پیام/