خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین دوره جشنواره ورزشی پیشکسوتان همدان برگزار شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 بهمن 1398 - 13:59
همدان- رئیس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری همدان گفت: نخستین دوره جشنواره ورزشی پیشکسوتان و سالمندان همدان برگزار شد.
ورزشي،مسابقات،پيشكسوتان،سالمندان،همدان،جشنواره

روح الله وجدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری جشنواره ورزشی پیشکسوتان و سالمندان اظهار داشت: اولین دوره جشنواره ورزشی پیشکسوتان و سالمندان همدان در دو بخش بانوان و آقایان در سالن چند منظوره شهیدخادم برگزار شد.
وی افزود: این مسابقات در ۵ رشته دارت، به‌کاپ، هفت سنگ، پرتاب توپ به حلقه بسکتبال و فریزبی انجام شد.
رئیس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری همدان با اشاره به هدف از برگزاری این مسابقات گفت: این مسابقات در راستای سلامت و نشاط سالمندان و پیشکسوتان همدانی برگزار شد.
وجدی خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال بیش از ۱۰۰ نفر بانوان و آقایان از این مسابقات تصمیم بر آن شد تا هر فصل یک دوره از این مسابقات را به طور مستمر برگزار کنیم تا بتوانیم قدم مثبتی در زمینه نشاط سالمندان و پیشکسوتان جامعه برداریم.
وی با اشاره به سایر برنامه‌های ورزشی سازمان بیان کرد: همچنین در آینده نزدیک جشنواره «گذر خانواده» در بلوار ارم همدان با برنامه‌های فرهنگی ورزشی و جشنواره غذا برگزار می‌شود.
رئیس سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری همدان عنوان کرد: ورزش شهروندی (محلات)، ورزش کارمندی، ورزش قهرمانی و حضور در لیگ‌های مختلف از جمله لیگ دسته دوم فوتبال کشور از جمله برنامه‌های متعدد ورزشی این حوزه است.