تکمیل هفت پروژه بزرگ دانشگاه خوارزمی در انتظار تامین بودجه
رئیس دانشگاه خوارزمی با اشاره به هفت پروژه ناتمام عمرانی این دانشگاه گفت: تکمیل این پروژهها به بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که متاسفانه بودجه لازم برای بهرهبرداری از آن وجود ندارد.

رئیس دانشگاه خوارزمی با اشاره به هفت پروژه ناتمام عمرانی این دانشگاه گفت: تکمیل این پروژهها به بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که متاسفانه بودجه لازم برای بهرهبرداری از آن وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، دکتر عزیزالله حبیبی در نشست خبری که به منظور یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی برگزار شد از عدم تخصیص به موقع بودجههای عمرانی و کمبود این بودجهها برای اتمام پروژههای عمرانی دانشگاه انتقاد کرد و گفت: متاسفانه سال گذشته از لحاظ مالی سال بسیار سختی برای دانشگاه به شمار میرود.
بطوریکه به دلیل کمبود بودجه بر خلاف پیش بینیهای انجام شده بسیاری از پروژههای ما عملیاتی نشد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در حال حاضر بیش از ۷۰ هزار پروژه عمرانی ناتمام در کشور وجود دارد، گفت: هفت پروژه از این ۷۰ هزار سهم دانشگاه خوارزمی است که پنج پروژه در کرج و دو پروژه دیگر در تهران قرار دارد.
بنابراین برای تکمیل این پروژهها ما به بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
رئیس دانشگاه خوارزمی همچنین با تاکید بر اینکه ما چالشهای زیادی در بخش آموزش عالی کشور داریم، گفت: بسیاری از این چالشها جزء چالشهای پنهان محسوب میشود که اگر آشکار شود نگران کننده است.
اما آنچه که لازم است باید به سمت کاربردی کردن و بومی سازی علم به منظور حل مشکلات کشور حرکت کنیم.
ضمن اینکه تولیدات علمی ما جنبه تجاری و تولیدی داشته باشند.
دکتر حبیبی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بسیاری از رشته گرایشها در دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاهها خالی از دانشجو هستند، گفت: باید الزامات و ماموریتهای مشخصی برای دانشگاههایی که بی دلیل توسعه کمی پیدا کردهاند تعریف شود تا بر این اساس دانشگاههایی که خالی از دانشجو هستند مراکز علمی دانش بنیان حرکت کنند.
دکتر حبیبی خاطرنشان کرد: دانشگاه خوارزمی به عنوان نخستین موسسه آموزش عالی ابتدا در سال ۱۲۹۷ با عنوان دارالمعلمین عالی تاسیس و در سال ۱۳۰۷ به دانش سرای عالی تغییر پیدا کرد که البته با انحلال دانش سرای عالی این عنوان در سال ۱۳۱۲ به سازمان تربیتی معلم و تحقیقات تربیتی تبدیل شد.
دکتر حبیبی ادامه داد: بطور کلی در سال ۱۳۹۰ دانشگاه تربیت معلم با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی به دانشگاه خوارزمی تغییر نام داد و امروزه عنوان نخستین موسسه آموزش عالی کشور فعالیت میکند.
رئیس دانشگاه خوارزمی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد ۴۹۴ عضو هیات علمی، ۳۵۲ رشته گرایش که ۹۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۹۱ در مقطع کارشناسی ارشد، ۶۹ رشته در مقطع کارشناسی است فعالیت دارد و ۱۲ هزار و ۹۵۵ دانشجو که ۱۳۰ دانشجو از کشورهای دیگر خارجی هستند در دانشگاه خوارزمی مشغول تحصیل هستند.
انتهای پیام