خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظارت بر بازار گیلان در روزهای برفی تشدید می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 بهمن 1398 - 11:39
رشت- معاون نظارت و بازرشی سازمان صمت گیلان از تشدید نظارت ها بر بازار این استان در ایام برفی خبر داد و گفت: اقلام اساسی در بازار نظارت می شود.
نانوايان،صنف،بازرسي،احتمالي،واحدهاي،مشاهده،نظارت،استان،خبازي

به گزارش خبرنگار مهر، محمد درویش کردار صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به بارش برف در استان گیلان، اظهار کرد: به منظور جلوگیری از افزایش غیرقانونی قیمت کالا و خدمات در این روزها نظارت و بازرسی با شدت بیشتری انجام می‌شود.
وی در ادامه با بیان اینکه کارشناسان، بازرسان و ناظران افتخاری روزانه به رصد قیمت کالاها اساسی در سطح استان می‌پردازند، افزود: در صورت مشاهده هر گونه تخلف با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
درویش کردار با اشاره به شرایط شرکت‌های پخش و وضعیت اقلام مورد نیاز، تصریح کرد: با توجه به بررسی و اطلاعات واصله از شرکت‌های پخش، مراکز تهیه و توزیع کالا، عمده فروشان بازار، انبارها و سردخانه‌های فراوانی کالای اساسی در استان وجود دارد و هیچ گونه کمبود و مشکلی در اقلام مصرفی گزارش و مشاهده نشده است.
وی همچنین در مورد قطع احتمالی گاز و فعالیت صنف نانوایان انیز بیان کرد: ضمن هماهنگی و جلسه با رئیس اتحادیه صنف نانوایان تاکید شد واحدهای خبازی به هیچ عنوان مجاز به تعطیلی واحدهای صنفی (در ایام بحران احتمالی) نبوده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفین بر اساس قانون برخورد خواهد شد علاوه بر آنکه پیش بینی لازم برای قطع احتمالی گاز و بکارگیری سوخت جایگزین و فعال سازی واحدهای خبازی دوگانه مورد توجه و برنامه ریزی اتحادیه صنف نانوایان بوده است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت گیلان ادامه داد: نظارت بازرسان در قالب بازرسی‌های هدفمند و همچنین طی گشت‌های مشترک ویژه بازرسی با ادارات تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف انجام خواهد شد.