تعیین ۷۰ نقطه در گرگان برای تبلیغات کاندیدا
فرماندار گرگان از تعیین بالغ بر ۷۰ نقطه در سطح شهر گرگان برای تبلیغات کاندیدای انتخابات مجلس یازدهم خبرداد و گفت: کاندیداها از مکان های جانمایی شده توسط شهرداری برای تبلیغات استفاده کنند.

ایسنا/گلستان فرماندار گرگان از تعیین بالغ بر ۷۰ نقطه در سطح شهر گرگان برای تبلیغات کاندیدای انتخابات مجلس یازدهم خبرداد و گفت: کاندیداها از مکان های جانمایی شده توسط شهرداری برای تبلیغات استفاده کنند.
محمد حمیدی در جلسه هماهنگی تبلیغات کاندیدای مجلس در گرگان، اظهار کرد: شهرداری گرگان بیش از ۲۴۰۰ مترمربع داربست را برای تبلیغات کاندیدا در بالغ بر ۷۰ نقطه از سطح شهر در نظر گرفته است.
وی تاکید کرد: رعایت اصول تبلیغات برای کسب نتیجه مطلوب در هر انتخاباتی لازم و اجتناب ناپذیر است.
فرماندار گرگان از هیئت رسیدگی به تخلفات انتخاباتی خواست هرگونه تخلف انتخاباتی از سوی کاندیدا و یا منتصبین به آنها را رصد کرده و در کمترین زمان ممکن به آنها رسیدگی کنند.
حمیدی خاطرنشان کرد: تبلیغات انتخاباتی نامزدها از بامداد پنجشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا ساعت ۸ صبح پنجشنبه اول اسفند ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام