سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰۰ پروژه عمرانی در شهرضا به بهره برداری رسید

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 20 بهمن 1398 - 17:59
شهرضا - فرمانداری شهرستان شهرضا گفت: همزمان با دهه فجر ۱۰۰ پروژه عمرانی، کشاورزی و مخابراتی در شهرضا با حضور استاندار به بهره برداری رسیده و ۴ پروژه کلنگ زنی شد.
ريال،طرح،اعتبار،پروژه،شهرضا،متقاضي،افتتاح،كشاورزي

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر اسدی بعدازظهر یکشنبه در مراسم افتتاح این پروژه ها هزینه اجرا و کلنگ زنی این طرح ها را بالغ بر ۶۴۰ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: ۱۷ پروژه بخش کشاورزی، ۴۵ طرح روستایی، ۲۱ طرح مخابراتی، ۹ طرح کمیته امداد و ۱۲ طرح عمرانی به صورت همزمان افتتاح شد.
اسدی افزود: از این میزان اعتبار ۲۳۰ میلیارد ریال آورده بخش خصوصی، ۳۶۰ میلیارد ریال اعتبارات دولتی و مابقی تسهیلات اعطایی است.
وی گفت: کارخانه تولید مکمل و داروی دامپزشکی با ظرفیت تولید ۴۰ تن در روز با اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال از محل سرمایه گذاری متقاضی و آورده شخصی در شهرک صنعتی رازی، ۶ پروژه آبیاری تحت فشار با اعتبار ملی ۹ هزار و ۲۴۸ میلیون ریال، ۵ پروژه مرمت و بازسازی قنات در ۵ روستا با اعتبار استانی ۲ هزار و ۹۸۰ میلیون ریال و یک پروژه گلخانه سبزی و صیفی در روستای باغسرخ با اعتبار ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال از محل تسهیلات بخش کشاورزی و سرمایه گذاری متقاضی و مجتمع گلخانه ای قصرچم از مهم ترین طرح های بخش کشاورزی و روستایی است.
سرپرست فرمانداری شهرضا تصریح کرد: در بخش امور دام ۵ طرح با اعتبار شخصی و سرمایه گذاری متقاضی به ارزش ۲۱ هزار و ۹۶۴ میلیون ریال به بهره برداری رسید و مکمل جدید غذای دام رونمایی شد.
وی بیان داشت: افتتاح این طرح ها زمینه اشتغال مستقیم ۲۴۲ نفر را فراهم کرد.
شهرستان شهرضا با جمعیت حدود ۱۶۰ هزار نفر و دو شهر منظریه و شهرضا و ۲۳ روستا در ۷۰ کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.