خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش نبی به استعفا از پرسپولیس

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 20 بهمن 1398 - 16:05
‌عضو هیأت مدیره پرسپولیس درباره استعفایش از این باشگاه گفت: فعلا در خدمت دوستان هستیم تا ببینیم بعدا چه پیش می‌آید.
فدراسيون،انتخابات،فوتبال،شركت،نبي

به گزارش مشرق، مهدی محمدنبی به ساختمان فدراسیون فوتبال آمد تا در انتخابات فدراسیون شرکت کند.
نبی در خصوص فدراسیون و روند ثبت‌نام گفت: روند به شکلی است که هر کس بتواند قدمی بردارد، باید به کمک فدراسیون بیاید.
من هم به سهم خود از بزرگان کسب اجازه می‌کنم و در انتخابات شرکت می‌کنم.
وی افزود: فدراسیون در حیات است و باید آن را در دو بخش طبقه‌بندی کنیم؛ اول اعتبار ملی و بین‌المللی فوتبال و دیگری بحث نتایج در رقابت‌های بین‌المللی.
نبی درباره نواب رئیس پیشنهادی خود گفت: ان‌شاءالله بعد از آنکه معرفی کردیم، مشخص می‌شود.
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عضو هیأت مدیره پرسپولیس درباره مهم‌ترین اولویت خود در فدراسیون عنوان کرد: ما باید برنامه‌محور باشیم.
درآمد پایدار به فوتبال کشور کمک می‌کند.
نبی در خصوص مهندسی انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: در هر انتخاباتی یک تیم ورک معرفی می‌شوند که هم از لحاظ فکری و هم از لحاظ نتایج فوتبالی و اقتدار فدراسیون با هم هماهنگ هستند و انتخابات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برگزار می‌کنند.
نمی‌شود گفت انتخابات مهندسی می‌شود.
از چند ماه قبل همه می‌توانستند در این انتخابات شرکت کنند.
باید از خودشان بپرسیم که چرا کم‌لطفی کردند و در این عرصه شرکت نکردند.
اینجا عرصه‌ای است که هر کس بتواند کمک کند باید حضور پیدا کند.
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عضو هیأت مدیره پرسپولیس درباره استعفایش از این باشگاه گفت: فعلا در خدمت دوستان هستیم تا ببینیم بعدا چه پیش می‌آید.