خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱۴ پروژه برق در مازندران اجرایی شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 20 بهمن 1398 - 10:56
آمل - مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: ۱۱۴ پروژه همزمان با دهه فجر در استان اجرا شد که ۱۵ پروژه مربوط به شهرستان آمل است.
شهرستان،آمل،برق،پروژه،مشتركين

به گزارش خبرنگار مهر، رضا غفاری صبح یک‌شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان آمل با بیان اینکه در دهه فجر سال جاری ۱۱۴ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال افتتاح و به بهره‌برداری رسید، افزود: ۱۵ پروژه از ۱۱۴ پروژه برای شهرستان آمل می‌باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران اظهار داشت: از شهرستان آمل تا شهرستان گلوگاه ۱۷ امور برق و ۱ میلیون و چهار هزار مشترک داریم که ۲۲۹ هزار مشترک برای شهرستان آمل است که ۱۶ درصد مشترکین استان را تشکیل می‌دهد.
غفاری با اشاره به اینکه شهرستان آمل از اهمیت‌هایی بسیار بالایی برخوردار است و از تلفات کمتری برخوردار است، گفت: در سال رونق تولید دنبال قطع برق صنایع نبودیم و انتظار داریم در سال ۹۹ مشترکین و ادارات در راستای مصرف بهینه ما را همراهی کنند.
وی با بیان اینکه پرداخت به موقع هزینه قبوض ما را در چرخه اجرای پروژه‌ها کمک می‌کند، افزود: در سال ۹۹ برای تأمین ۷۵ هزار حلقه چاه قراردادی قید شد که پس از تأمین اعتبار اجرایی می‌شود.