سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص بورس سبزپوش شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 20 بهمن 1398 - 09:49
شاخص بورس اوراق بهادار تهران امروز با رشد ۱۶۷۹.۵۹ واحدی به پله ۴۲۴ هزار و ۵۲۱ واحدی کار خود را آغاز کرد.
واحدي،معاملات،بورس

لحظه به لحظه با بورس:
به گزارش خبرنگار بورس، بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، شاخص بورس اوراق بهادار تهران امروز با رشد ۱۶۷۹.۵۹ واحدی به پله ۴۲۴ هزار و ۵۲۱ واحدی کار خود را آغاز کرد.
بر این اساس ارزش کل معاملات از ۵ هزار میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن ۸۱۷ میلیون سهم طی ۱۰۷ هزار نوبت معاملاتی است.
بیشتر بخوانید: شاخص بورس به ارتفاع ۴۵۲ هزار واحد رسید
نماد‌های پر بیننده معاملات امروز فارس، شتران، وغدیر، فخاس، شهدیس با روند صعودی و نماد وبملت، اخابر با روند نزولی کار خود را آغاز کردند.
شاخص کل فرابورس در آغاز معاملات امروز با رشد ۹.۴۹ واحدی به پله ۵ هزار و ۷۵۶ واحدی رسید.
بر این اساس ارزش کل معاملات از ۳ هزار میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن ۵۶۹ میلیون سهم طی ۷۸ هزار نوبت معاملاتی است.
در حال تکمیل/