خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار قزوین با امام جمعه آوج دیدار و گفتگو کرد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 20 بهمن 1398 - 09:38
قزوین- هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین در سفر به آوج با امام جمعه این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
آوج،شهرستان،جمعه،امام،افتتاح،ديدار،انقلاب،اسلامي،سردار،استان ...

به گزارش خبرنگار مهر، استاندار قزوین صبح یکشنبه در سفر به شهرستان آوج که به منظور افتتاح چند طرح عمرانی با امام جمعه این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
حجت الاسلام سید ضیاالدین هاشمی امام جمعه آوج در این دیدار گفت: انقلاب اسلامی با گذشت ۴ دهه همچنان قدرتمند در مسیر استکبارستیزی و اسلام ناب جلو می‌رود و در سطح جهان به عنوان یک الگو مطرح شده است.
وی افزود: استکبار جهانی که فکر می‌کرد با توطئه‌های گوناگون و شهید کردن سردار سلیمانی به اهدافش می‌رسد وقتی تشییع باشکوه را دید متوجه عظمت انقلاب اسلامی و محبوبیت سردار شد.
امام جمعه آوج تصریح کرد: در انقلاب اسلامی خدمات فراوانی شده اما حق مردم بیش از این است و باید با نگاه مسئولان و حمایت دولت هیچ منطقه کم برخوردار نباشد.
وی مهمترین مشکل منطقه را بیکاری دانست و تصریح کرد: نداشتن بیمارستان و کمبود خدمات درمانی از چالش هاست که امیدواریم برطرف شود.
حجت الاسلام هاشمی گفت: نیازمند تخصیص اعتبارات بیشتری به شهرستان هستیم و برای اصلاح ورودی شهر آوج و چهار بانده شدن ورودی شهر باید اقدام عاجلی کرد.
امام جمعه آوج افزود: کمبود جایگاه سوخت گاز و ساکن نشدن مسئولان در شهرستان از دیگر مشکلات است.
در سفر یک روزه استاندار و معاونان استانداری به شهرستان آوج افتتاح یک مجتمع گردشگری، واگذاری ۱۶ واحد مسکونی بنیاد مسکن، بهره برداری از ساختمان تعزیرات حکومتی، افتتاح مرکز دیالیز آوج و شعبه تأمین اجتماعی و آبرسانی به محله سبلان، تست مخازن گاز، آغاز عملیات اجرای طرح کوهستان و ساخت مخزن آب پنج هزار مترمکعبی و دیدار با خانواده شهدا و ائمه جمعه آوج و آبگرم پیش بینی شده است.