خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه نجف: سردار سلیمانی قهرمان مبارزه با داعش بود

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 19 بهمن 1398 - 22:25
امام جمعه نجف با اشاره به ویژگی های سردار سلیمانی گفت: حاج قاسم یک امت و قهرمان مبارزه با داعش و مستکبران بود و با شهادت خود صفحه جدیدی از پیروزی جبهه مقاومت را رقم زد.
امام،سليماني،مقاومت،اشاره،عراق،فتنه،استكبار،ايستاد،شيعيان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین سید صدرالدین قبانچی شامگاه شنبه در مراسم اربعین شهید سپهبد سلیمانی و ابومهدی المهندس که در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار شد، اظهار داشت: ملت عراق موفق شد بین مذاهب و قبایل و شیعیان عراق وحدت را ایجاد کند.
امام جمعه نجف با اشاره به اهمیت ایستادگی در برابر دشمن افزود: اگر می خواهیم آزاده زندگی کنیم باید خود را برای مواجهه با استکبار آماده کنیم، امام خمینی(ره) در مقابل استکبار جهانی شرق و غرب ایستاد و شعارنه شرقی و نه غربی را سرداد که این یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی بود.
وی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران ادامه داد: قدرت دین و قدرت ملت ها یکی از این دستاوردها بود، وحدت و مقاومت و ایجاد فضای همدلی بین شیعیان و اهل تسنن رمز موفقیت ما است چراکه مردم عراق خط مقاومت را انتخاب کردند.
قبانچی با اشاره به ویژگی های سردار سلیمانی عنوان کرد: حاج قاسم یک امت و قهرمان مبارزه با داعش بود و با شهادت خود صفحه جدیدی از پیروزی جبهه مقاومت را رقم زد.
امام جمعه نجف با بیان اینکه سردار سلیمانی هم در مقابل داعش و هم در مقابل فتنه دشمن نقش تاثیر گذار بود خاطرنشان کرد: این شهید والامقام در مقابل فتنه هم ایستاد و نقش مثبتی ایفاد کرد.
انتهای پیام/452/ ع